vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Festteman Alien Festtema

Alien Festtema

Stig ombord på rymdskeppet till årets mest sensationella festtema – Aliens! Bli en del av en galaktisk festupplevelse som tar dig bortom stjärnorna och in i en värld fylld av mystik, äventyr och skratt. Välkommen till en natt där det okända blir verklighet och där utomjordingar blir dina bästa festkamrater.

Dekorera alienfesten med spännande dekorationer!


Vill du ha en fest som bryter alla gränser? Vårt Alientema tar dig med på en resa till det outforskade. Bland sprakande ljus och futuristiska dekorationer kommer du att känna dig som om du landat på en annan planet. Den detaljrika atmosfären tar dina gäster med på en resa genom rymden där varje hörn av rummet är en ny upptäckt.

Utomjordiska accessoarer för din alienfest


Inga utomjordingar är fulländade utan sina accessoarer! Vårt sortiment av alienmasker, alientillbehör och kosmiska detaljer ger ditt utseende den perfekta touchen av övernaturlighet. Ge dina gäster möjligheten att glänsa i mörkret och ta festen till nya höjder med dessa fantastiska accessoarer.

Vill du vara en grön alien eller gestalta en intergalaktisk filmkaraktär?


Förvandla dig själv till en verklig utomjording med vårt imponerande urval av aliendräkter. Från de klassiska gröna utomjordingarna och varelser från avlägsna galaxer till karaktären Heroine från filmklassikern Alien, har vi aliens-dräkter och tillbehör som kommer att ta din festupplevelse till en ny dimension. Ge dig ut på dansgolvet som en intergalaktisk varelse och dansa natten lång!

Köp dina alienprylar hos Partykungen


Med Aliens som festtema kommer du att skapa minnen som varar livet ut. Oavsett om det är en läskig halloweenfest eller bara en anledning att samlas och fira, kommer din fest att sticka ut från mängden och lämna alla gäster i förtjusning. Så ta chansen att uppleva det utomjordiskt spektakulära och skapa en fest som kommer att pratas om i åratal framöver. Utforska vårt fantastiska urval av dekorationer, accessoarer och aliendräkter för att skapa en fest som ingen någonsin kommer att glömma. Ge dig ut på en resa bortom stjärnorna som utomjording och in i den mystiska alienvärlden!
Läs mer