Barnkalastema Kalle Anka

Ett Kalle Anka barnkalas är en riktig klassiker. Kalle är en film- och seriefigur som såg världens ljus redan på 1930-talet. Ända sedan dess har denna anka utan byxor, men med hatt och sjömanskavaj, tjusat oss med sitt kvackande snack och sin softa stil. Kalle är en ganska lat men sympatisk filur och när han bjuder in till ett Kalle Anka barnkalas så slår han på stort! Vänta inte utan bjud in alla ankeborgare i barnens bekantskapskrets på en fest inspirerad av allas vår favoritanka. Det kommer att bli en braksuccé!

Om du ska arrangera en fest för barn är det sällan en bra idé att använda fint porslin. Du får nästan räkna med att något går sönder och det passar heller inte riktigt in rent stilmässigt på ett Kalle Anka barnkalas. Men är det inte väldigt trist med engångsmuggar och papptallrikar? Nej! Inte om du beställer prylar för ett Kalle Anka barnkalas från oss på Partykungen. Då får du nämligen engångsartiklar med färgglatt partytryck inspirerat av, just det; Kalle Anka! Med våra smarta partysaker blir ett Kalle Anka barnkalas mycket snyggare. Dessutom blir det lättare att städa när barnen gått hem och lämnat hemmet så där tomt som det bara kan bli efter just ett barnkalas.

Även om Kalle Anka givetvis spelar huvudrollen i sina egna serier är de fulla av andra roliga figurer. De charmiga små knattarna, söta Kajsa Anka, den cigarrökande kattskurken Svarte Petter, den rike farbror Joakim, Uppfinnar-Jocke och Kalle Ankas tursamme rival Alexander Lukas är bara några av dem. På våra saker till ett Kalle Anka barnkalas kan dessa roliga karaktärer dyka upp här och var och roa dina egna knattar och deras vänner när de leker loss på kalaset. Räkna med att även Musse och Mimmi Pigg samt hunden Pluto vill bli bjudna!

Låt barnen komma utklädda till någon av sina favoritfigurer i serierna om Kalle Anka och dekorera med prylar från oss på Partykungen. Enkel amerikansk kalasmat som hotdogs och hamburgare passar på ett Kalle Anka barnkalas. I serierna är maten hemma hos Kalle Anka ofta enkelt presenterad på ett jättestort fat. Milkshake är en efterrätt som Kalle hade gillat men samtidigt är han inte så kräsen och det mesta som är sött och gott passar på ett Kalle Anka barnkalas. Någon typ av lek inspirerad av den rike farbror Joakim kommer att göra succé. Kanske har han en säck full med chokladpengar som barnen kan försöka befria honom från med list eller mer bryska metoder. Skattjakter är också perfekta aktiviteter på ett Kalle Anka barnkalas. Placera ut små ledtrådar som leder barnen vidare i jakt på godis och små presenter.

Här på Partykungen har vi det du behöver för ett riktigt lyckat Kalle Anka barnkalas. Du behöver verkligen inte vara rik som farbror Joakim för att göra en fest med detta tema utan vi håller nere priserna!
Läs mer