Hem
Teman Varumärken Pippi Långstrump

Pippi Långstrump

Om dina barn älskar Pippi Långstrump och deras födelsedag börjar närma sig så finns ett enkelt sätt för dig att ge dem en oförglömlig upplevelse: ställ till med ett Pippi Långstrump barnkalas! Denna galna och tuffa lilla tjej har en given plats i allas hjärtan och fortsätter charma oss trots att det var över 75 år sedan som Astrid Lindgren skapade denna älskvärda karaktär.

Om du vill ställa till med en redig fest så finns det ingen bättre idé än att bjuda in Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump! Hon är inte bara världens starkaste tjej och har röda flätor som står rakt ut, hon är också världsbäst på att ställa till med kalas!

På Partykungen har vi samlat alla saker som du behöver för att ställa till med ett lyckat Pippi Långstrump barnkalas. Vi har allt från roliga maskeraddräkter för både stora och små, till spel och godispåsar som ni kan använda när alla barnen är samlade.

Glöm inte att skicka in en extra inbjudan till både Annika, Tommy, Lilla Gubben och Herr Nilsson. Ska ni ställa till med fest så måste alla vara med!

Pippis pappa Efraim Långstrump må ha varit kung på söderhavsön Kurrekurreduttön och haft en kappsäck full av guldmynt. Men alla har inte hans resurser eller tid för äventyr. Låt dig dock inspireras av Astrid Lindgrens värld och bjud in dina små barn till ett fantastisk Pippi Långstrump barnkalas där drömmar går i uppfyllelse.

För att hjälpa dig har vi samlat allt som behövs till kalaset, från engångsartiklar till dukningen, till passande Pippi-dekorationer. Hitta gärna inspiration till lekar och äventyr under ert Pippi Långstrump barnkalas i böckerna eller filmerna. De prylar du behöver för att fylla en kappsäck full med pengar eller ett träd med sockerdricka går enkelt att beställa från oss. Om dina barn är riktigt förälskade i Pippi Långstrump så kan du även se till att skaffa deras presenter på en och samma gång!

Du vill väl inte att dina barn ska se på dig som de odugliga poliskonstaplarna Kling och Klang, eller värre: den strikta Prussiluskan! För att se till att du håller dig på dina barns bästa sida så har vi har massor av Pippi-spel som du både kan ge bort i present eller använda under ditt Pippi Långstrump barnkalas. Kolla in Pippis Tjolahopp-spel, Sakletar-spelet eller varför inte testa på hennes fiskspel?

Barn i alla åldrar och även vuxna kan glädjas av Pippi Långstrump och lära sig ett och annat från denna starka tjej! Så se till att du äter en näve med Krumelurpiller som gör att du slipper växa upp, och gör dina barn sällskap i festligheterna!

Peruker, maskeraddräkter, spel och böcker – på Partykungen har vi allt som du behöver för att anordna en fest som kommer att förvandla ditt hus till grannskapets Villa Villekulla, och dig till världens mest uppskattade förälder!

Vi ser självklart till att ge dig det bästa priset och blixtsnabba leveranser!
Läs mer