Till toppen
Visa större bild

Basketboll Shotspel

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Beer Pong, "Jag har aldrig" och alla de klassiska spelen på förfesten i all ära, men nu är det dags att göra något annat som kräver både koncentration och lite tur. Visst låter det trevligt att du och polarna spelar minibasket samtidigt som ni får dricka smarriga shots hela kvällen om ni skulle vilja det? Plocka fram spelet och take your best shot, bokstavligen! 

Basketboll Shotspel är dryckesspelet som handlar om skicklighet, tur och att dricka godsaker ur små glas. Spelet är till för 2-6 spelare och i detta set medföljer 6 stycken shotglas, 1 spelplan i plast som mäter ca 29 cm x 24 cm, 1 boll som är fäst i ett snöre samt en basketkorg som du monterar på spelplanen. Om du prickar basketkorgen får du bestämma vem som ska dricka en shot och om du missar får du ta en shot själv. Som sagt, reglerna är enkla så det är bara att sätta igång matchen! 

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Nina för 11 månader sedan
    Helt grei. Den får fungere då lenge den kan, tenker jeg. Man må ha den på utsiden av ett bord for at den skal gå nok sprett til å få ballen høyt nok. Ikke veldig bra kvalitet
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47761 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle