Beetlejuice

Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice! Säger du hans namn tre gånger så uppenbarar sig denna galna karaktär från Tim Burton-filmen från 1988 med samma namn. Betelgeuse, vilket är den korrekta stavningen av hans namn, må se ut som en lustig filur men låt dig inte luras, han är en förklädd demon som är ständigt redo att ställa till med kaos.

Du är förhoppningsvis inte lika galen som Beetlejuice, men genom att klä dig i hans karakteristiska svart-vita kostym och hår så kan du åtminstone för en kväll tillåta dig själv att ta ut svängarna!

Vi har supersnygga Beetlejuice dräkter som passar perfekt till både män och kvinnor, oavsett om du ska på en festlig maskerad med dina bästa kompisar eller bara vill spexa till en barrunda med grabbarna.

Även folk som inte känner till denna kultrulle från 80-talet kommer att uppskatta din coola stil! Denna kostym kommer att få huvuden att vända sig efter dig, men kanske inte 360 grader som Beetlejuice kan!

"It's showtime!"

Michael Keaton spelar sin livs roll i denna klassiska skräck-komedi där vi även ser Geena Davis, Alec Baldwin och en ung Winona Ryder. Det är inte svårt att förstå varför denna film har blivit så pass populär då den har en perfekt balans mellan humor, skräck och action. Varför inte personifiera dessa egenskaper när du blir bjuden på fest nästa gång? Dessa Beetlejuice maskeraddräkter kan användas om och om igen utan att bli gammla och finns dessutom i en mängd olika varianter. Den vanliga maskeraddräkten passar de allra flesta och inkluderar en svart- och vit-randig kostymjacka med fastsydd vit skjorta och slips, samt ett par matchande byxor. För tjejer så rekommenderar vi istället den sexiga Miss Beetlejuice som bjuder på en feminin twist på denna skruvade maskeraddräkt. Skulle du vilja ha en mer figursydd Beetlejuice dräkt så kan du kolla in våra deluxe-varianter eller Opposuits.

Denna älskade film regisserades av Tim Burton som också stått bakom filmer som Edward Scissorhands, Charlie och chokladfabriken och Nightmare before Christmas. Gemensamt för alla Burtons filmer är en otrolig känsla för detaljer.
Låt dig inspireras av Beetlejuice och de andra karaktärerna från Burtons värld genom att komma ihåg alla små detaljer när du sätter ihop din outfit.

På Partykungen har vi självklart allt du behöver för att imponera utan att tömma plånboken. Ska du bli festens höjdpunkt genom att klä ut dig till denna galna karaktär så behöver du inte bara säga hans namn tre gånger, du bör också kika närmare på en passande Beetlejuice peruk. Den är ett måste för alla oss som saknar tillräckligt med hår eller helt enkelt vill göra det enkelt för oss att få den kompletta looken.

Missa heller inte våra sminkset. Sätt dig framför spegeln och målar ditt ansikte i Beetlejuice färger, men akta så du inte skrämmer barnen i huset! Måla på ett lager av vit färg som bas och kom ihåg att filmen faktiskt vann en Oscar för bästa smink 1988.

Förhoppningsvis har du bättre tänder än Beetlejuice, men du bör överväga att kolla in vårt sortiment av löständer för att verkligen sätta pricken över i:et.
Vi har alla en god vän som är galen i gamla kultfilmer. Varför inte överraska din kompis med en present som faktiskt visar att du inte slår dövörat till när han håller sina långa utläggningar om filmer från 80-talet?

Beetlejuice dräkten och våra andra maskeraddräkter passar perfekt som present till din filmgalna kompis som förtjänar att skina. Ge honom eller dig själv chansen att stå i rampljuset, vi ser till att ni får en snabb leverans och det allra bästa priset!
Läs mer