Belladot

Belladot är en svensk tillverkare av sexleksaker och intimprodukter som grundades år 2007. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och har vuxit sig till en välkänd aktör på den svenska marknaden för sexleksaker.

Belladot har som mål att göra sexleksaker tillgängliga för alla, oavsett kön eller sexualitet, och företaget strävar efter att skapa produkter som är såväl högkvalitativa som vänliga mot miljön. Företaget har även ett starkt fokus på att erbjuda produkter med en hög grad av användarvänlighet och komfort, och att ge konsumenterna den bästa möjliga upplevelsen av produkterna.

Belladot erbjuder ett brett sortiment av sexleksaker, inklusive vibratorer, dildos, kondomer, glidmedel och olika typer av intimprodukter. Företaget har även en egen produktlinje för personer med funktionsnedsättningar, som till exempel vibratorer med fjärrkontroll eller stora knappar för enkel användning.

Belladot har vunnit en rad priser för sina produkter, inklusive "Årets Sexleksak" vid Erotikpriset år 2016 och "Årets Tillverkare" vid Erotikpriset år 2018. Företaget har även vunnit priser för sina insatser inom områdena miljö och hållbarhet, som till exempel "Årets Gröna Företag" vid Erotikpriset år 2017.

Belladot är ett företag som står för kvalitet, användarvänlighet och hållbarhet, och som vill bidra till att göra sexleksaker tillgängliga och accepterade för alla.
Läs mer