Till toppen
Visa större bild

Blomma Ryggsäck i Fuskpäls Deluxe

first_saleprice.value: 14320
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
179 kr 299 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du sett en sötare ryggsäck än den här? Den är fluffig och mjuk, gul som solen och den är helt underbar! Du kommer vilja använda den jämt; till skolan, till festen, till maskeraden, till shoppingturen och till stranden.

Blomma Ryggsäck i Fuskpäls Deluxe är en gul ryggsäck i 100% polyester. Ryggsäcken har justerbara axelremmar och den stängs igen med kardborre. På ryggsäcken sitter en blomma i fuskpäls i gult och vitt. Diametern på blomman är ca 43 cm och måtten på den gula väskan är ca 18 x 18 cm.

Passar både vuxna och barn.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen45642 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle