vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Tillverkare Boland Party Partners

Boland Party Partners

Partykungen är din one-stop-shop för allt som rör fest, maskerad och galej och Boland Party Partners hjälper alltid till att tillhandahålla partyprylar av högsta klass. Från temaprodukter, engångsartiklar, ballonger och bordsdekorationer till maskeradkläder, accessoarer, props och Halloweenmasker – när det är partaj på G kan du lita på att Boland har grejerna som lyfter feststämningen till stratosfäriska nivåer!

Boland Party Partners grundades 1970 och erbjöd till en början endast ett litet urval av partydekorationer, men har idag vuxit till en av Europas ledande partyleverantörer med tusentals produkter i sortimentet. Och de tar hela tiden fram nya spännande festattiraljer för alla tillfällen.

Hos Partykungen hittar du verkligen allt mellan himmel och jord. Botanisera bland girlanger, serpentiner, ballonger, piñatas, banderoller, pompoms, bordsdukar, servetter, muggar, sugrör och papperstallrikar med olika teman – från 1950-tal till Oktoberfest, Fiesta, St. Patrick's Day, Hawaii, nyår och Halloween.

Välj mellan skrämmande Halloweenprops, festliga dekorationer och tonvis av neon- och regnbågsfärgade kläder, accessoarer och partytillbehör som passar perfekt till discot, 80-talsfesten eller Pridefestivalen. Fixa feststassen med läckra hotpants, leggings, kjolar, benvärmare, svettband, hängslen, skor och stövlar. Toppa looken med färgsprakande vingar, solfjädrar, Hawaiikransar, paljettbeströdda handväskor, diadem, masker, peruker, glasögon, örhängen, mustascher eller fladdrande lösögonfransar i galna nyanser.
Läs mer