Till toppen
Startsida > Teman > Högtider > Nyår 2020 > Boppers med Stjärnor Nyår
Visa större bild

Boppers med Stjärnor Nyår

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Dessa studsande stjärnor på ditt huvud kommer helt klart bli blickfånget på nyårsfesten. Klockornas visare står på några minuter i tolv, vilket är stunden alla på hela festen väntar på. Detta är helt klart en kul partyaccessoar som kommer göra dig mer än redo att skåla in det nya året.

Boppers med Stjärnor Nyår består av ett svart diadem i plast, dekorerat med två stycken boppers. De har motiv av svarta stjärnor med vita prickar och i mitten sitter en låtsasklocka som visar några minuter i tolv. Stjärnorna sitter på små fjädrar, vilket gör att de studsar i takt med dina huvudrörelser.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47290 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle