Bordsflaggor

Tallrikar, glas, servetter, ballonger, serpentiner och ljus. Listan på festliga dekorationer kan göras oändligt lång och visst finns det plats för allihop när något alldeles särskilt ska firas. Det är ju till mångt och mycket all förberedelse som skapar stämningen för tillställningen. Vi vill bara påminna om något som du kanske glömt bort bland alla dekorationer. Vi pratar förstås om den odödliga bordsflaggan!

Här på Partykungen finner du flera nationsflaggor, såväl som vår stora favorit, Prideflaggan. Förutom att plockas fram vid viktiga firanden eller storslagna fester, kan den även få en självklar plats på frukostbrickan till vardags. Eller varför inte ge den en hedersplats i bokhyllan? Partykungen lägger sig inte i hur du använder flaggan, utan vill bara ge dig möjligheten att glädjas åt den på ett eller annat sätt!

Beställ dina bordsflaggor från Partykungen och duka upp i stor stil till nästa högtidsfest! Vi ser gärna att du lägger lite extra möda på dekorationerna för att skapa en god stämning i tillvaron.
Läs mer