Till toppen
Visa större bild

Kundbilder

Brinnande Djävul Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

När du precis har kommit till festen så tycker folk givetvis att din mask är snygg och så, men restan av din outfit är ju bara svart och kanske lite hallowain stream. Vem har inte sett en sån dräkt förr liksom? Men ack, så de kan missta sig. Ty när mörkret faller avslöjas denna svarta dräkts dolda finess, det mest skrämmande dessa dårar till vänner kommer att ha sett när de blir gamla och knackar på hos Sankt Per. De komer att önska att den dagen kommer snart, så att de slipper gå till sängs för ännu en natt av förtvivlade drömmar om den absolut mest fruktade varelsen i hela skapelsen: Djävulen på den där halloweenfesten.

Brinnande Djävul Maskeraddräkt inkluderar en svart särk med trasade fållar för att se sliten ut och ge ett mer skrämmande intryck. Ett par handskar och ett svart midjeband ingår också. Även den röda masken ingår, som har en svart huva fäst runt hela kanten. Det här är inte vilken mask som helst. Den har nämligen 7 inbyggda led-lampor som skiftar i ljusstyrka och belyser masken inifrån vilket ger den en levande glödande yta. Effekten syns otroligt väl i mörker. Belysningen drivs av 2 st AA-batterier som köpes separat. Lägg till dem i ditt köp så att du kan använda masken på en gång när du tar emot leveransen. Skor ingår ej.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28730 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle