Till toppen
Startsida > Festartiklar > Dekoration > Tårtdekorationer > Bröllopsfigur Brudpar på Strand
Visa större bild

Bröllopsfigur Brudpar på Strand

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Få platser kan vara så romantiska som en härlig sandstrand. Vågorna som svallar, solen som värmer och sanden som kryper in mellan tårna. Det tar denna bröllopsfigur fasta på med sitt brudpar som går barfota i sanden med snäckskal och sjöstjärnor som ger det hela en exotisk touch.

Bröllopsfigur Brudpar på Strand kan med fördel användas som figur att ha på toppen av bröllopstårtan. Den kan också användas för att till exempel dekorera middagsbordet eller presentbordet. Oavsett var du sätter den så kommer den att bidra till den härliga stämning som råder vid ett bröllop!

Material: Plast.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Tuuli för 5 månader sedan
    Hääkakkukoriste vastasi nettikaupan kuvaa, mutta olisi ollut hyödyllistä, jos sivuilla olisi ollut myös mitat (korkeus ja leveys), sillä koriste on hieman suuri sille ajateltuun tarkoitukseen.
    0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen40503 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle