Visa större bild

Tillbehör

Bubbelmaskin Budget

(10 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Toppa barnkalaset eller bröllopet med en svävande dekoration av såpbubblor som flyger runt i rummet. Den här bubbelmaskinen blåser såpbubblor åt dig så att du slipper få ont i kinderna. Dessutom är den rätt söt med sin runda form, fina färg och små fotliknande ben.

Bubbelmaskin Budget är liten, rund och och blåser automatiskt ut tusentals såpbubblor. En flaska såpbubblevätska ingår. Batterier ingår ej.

Mått: ca 14 cm hög.

Taggar

OMDÖMEN (10)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Cecilia för 5 år sedan
  Bubblorna fastnar i varandra efter en stund. Apparaten behöver då torkas ren. Hållaren för såpblandningen är inte så stor utan behöver fyllas på ganska ofta.
  15 av 15 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Sheila för 4 år sedan
  Den blåser bubblor bra dom 3-4 min men sen samlas bubblorna i en stor "hög" av bubblor o fastnar i bubbelmaskinen. Så då får man blåsa ändå, meningen var att man inte skulle blåsa att maskinen skulle göra det åt en.så vi är inte super nöjda med den. Vi ger den en 2a för att vara generös bara.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27000 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle