vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman Cirkus Maskerad

Maskeradtema Cirkus

Clowner, gycklare, matadorer och trollkonstnärer har alla något gemensamt: de är alla kulturfenomen som är födda från och fått sin popularitet genom den klassiska cirkusen. Men de är också alla figurer du har möjlighet att klä ut dig till genom utstyrslar som finns att tillgå hos oss!

På grund av dess mångfald av olika spännande och roliga karaktärer tillhör cirkus kanske de mest tacksamma teman man kan välja att ha på en maskerad. Alternativen är så många att festdeltagarnas utstyrslar nästan är givna att bli heterogena, och fantasin får nästan fritt spelrum.

Hos oss hittar du bland annat utstyrslar till att klä ut dig som snäll, rolig clown eller en ond, elak sådan. Det finns klädnader för dig som vill komma som kvinnlig matador, cirkusdirektör, medeltida gycklare eller kanin i en hatt. Utöver detta finns det även enhjulingar eller magiska käppar för dig som vill ta den karaktär du är utklädd till till nästa nivå. För den som klätt ut sig till clown hittar du också en clowntuta att addera till din skämtsamma eller skrämmande uppenbarelse.
Läs mer