Clowndräkter

Clowndräkter och clowner är ofta något som delar in alla människor i två olika läger; det finns människor som älskar clowner över allt annat och tycker de är hysteriskt roliga, och det finns de som avskyr deras närvaro och får kalla kårar så fort en clown närmar sig. Vi på Partykungen hör förstås till den förstnämnda gruppen! Vi älskar clowner i alla former och färger, både de som är roliga och de som är lite läskiga. Därför har vi också ett stort utbud av olika clowndräkter som kan komma väl till hands när du är bjuden på maskerad, vill underhålla barnen på ett kalas eller när du helt enkelt bara tycker att alla garderober borde innehålla en eller flera clowndräkter så att de finns lättillgängliga när du väl vill utsätta omgivningen för lite bus!

Det klassiska som gäller för clowndräkter är att de kommer med en stor röd näsa, en färgglad klädsel och att dessa ska kombineras med en kraftig sminkning. Det här är en sådan dräkt som passar bra för den snällare clownen som exempelvis ska besöka ett barnkalas och göra några roliga tricks. Men, det är inte bara sådana clowndräkter du hittar hos oss! Ska du gå på en maskerad eller halloweenfest och vill ta fram den mer argsinta och onda clownen i dig kan du istället hitta clowndräkter som går i något mörkare färger och som ser lite mer slitna ut. Eller, kanske är det så att du är ett stort fan av Jokern och har sett filmerna där han brukar figurera och sätta folk i skräck? Då kommer du bli eld och lågor över att vi kan erbjuda hans klädsel till dig! Vi har även svartvita clowndräkter, klassiska Harlequin-dräkter och en mängd andra kostymer i vårt clown-sortiment.

Clownen är en pajas och en tokig rackare som skojar och fintar, en klumpeduns som ramlar och får publiken att skratta. Öva på att dratta på rumpan för det får du klara på egen hand! Vi hjälper dig givetvis med peruker, stora färgglada clownbyxor och allt smink du behöver för att skapa den perfekta clown-looken. Vissa dräkter är kompletta med allt du behöver från topp till tå, men vi erbjuder även lösa accessoarer så att du kan kombinera din egen clowndräkt precis som du önskar. Våra clowndräkter finns i en mängd olika storlekar så att du kan hitta en som kommer sitta perfekt på din kropp oberoende av hur lång, kort, rund eller smal du än är. Vi har även små clowndräkter för barn, det ska börjas i tid så att de kan bli en mästerclown när de växer upp! Så, gör dig redo för att bli en riktig pajas, för med våra dräkter har du hela världens spex och ståhej framför dina fötter.

Clowner gjorde sitt intåg i världen redan under 1700-talet när de underhöll alla kungligheter på slotten. I dag kanske du inte behöver underhålla kungen och drottningen, men du kan däremot underhålla både dig själv och andra genom att köpa hem en av våra tjusiga clowndräkter redan idag!
Läs mer