Till toppen
Visa hela beskrivningen

Clowndräkter

Clowner verkar dela in folk i två läger: de som älskar clowner och tycker att de är roliga, till de som är maniskt rädda för clowner och springer så fort de ser en röd näsa. Här på Partykungen älskar vi såklart clowner i alla former och hos oss kan du hitta både söta och skrämmande clowndräkter.

Av tradition har clownen en röd näsa och kraftig sminkning, med ett stort flinande leende. Clownen är en pajas och en tokig rackare som skojar och fintar, en klumpeduns som ramlar och får publiken att skratta. Öva på att dratta på rumpan för det får du klara på egen hand, men vi kan hjälpa dig med peruker, stora färgglada clownbyxor och allt smink du behöver för att skapa den perfekta clown-looken. Vissa dräkter är kompletta med allt du behöver från topp till tå, men vi erbjuder även lösa accessoarer så att du kan kombinera din egen dräkt precis som du önskar.

Clowner finns även i svartvita utföranden, med mindre sminkning och den klassiska Harlequin-dräkten. Denna clownkostym kombineras med fördel med en pantomim – börja öva redan idag!

Filter

Visar 72 produkter
castle