vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Smink Clownsmink

Clownsmink

När du har fixat clownkostymen, köpt ett par passande dojor och är redo att ge dig ut på galej får du för allt i världen inte glömma bort att applicera clownsmink! Det är faktiskt en stor och till och med avgörande faktor för att du ska kunna bli en lyckad clown. Man brukar säga att det är insidan som räknas, men när det kommer till just de här filurerna är det faktiskt utsidan som är det viktigaste. Clownsmink hittar du alltid hos oss i mängder av färger och nyanser, så att du enkelt kan få exakt det utseende just din clownkaraktär har.

Clowner brukar vara något som delar människorna i två kategorier. Antingen älskar man dessa underbara typer eller också skyr man dem som pesten. Eftersom du letar efter clownsmink tror vi att du kanske tillhör den första gruppen. Om du har fått i uppdrag att underhålla ett gäng goa ungar på ett kalas som en färgstark clown behöver du självklart ett clownsmink som passar ihop med tillfället. Här kan du med fördel välja att satsa på den klassiska stora röda munnen, måla ansiktet helt vitt och sedan förstora ögonen med en blå färg så att du får en glad och snäll uppsyn, allt för att barnen inte ska skrämmas ihjäl och gråtande springa hem till sina föräldrar. Kombinera gärna ditt clownsmink med den klassiska röda nästan som du klämmer fast på nosen för att få ett riktigt fulländat clownutseende!

Är det så att du funderar på att vara clown på maskerad och tilltalas av de mer skräckinjagande varianterna? Då kan du hitta clownsmink som går i mörkare färgtoner och som gör att ditt utseende blir lite mer otäckt och farligt. Ska du slå på stort kan du till och med välja att kombinera sminkningen med ett par sylvassa löständer som gör dig till den otäckaste varelse som resten av festdeltagarna någonsin skådat.

De produkter du hittar inom kategorin clownsmink hos oss är noga utvalda för att vara så skonsamma mot huden som möjligt. Det gör att även du som har en känslig hy och som lätt får utslag kan använda dem utan att behöva oroa dig för klåda. För att ditt clownsmink ska hålla så länge som möjligt är det klokt att inleda sminkningen med att smörja in ansiktet med en mjukgörande hudkräm. Förutom att du på det sättet tillför extra fukt får dina ansiktsmuskler dessutom en välbehövlig massage och uppvärmning inför alla miner du kommer behöva göra när du väl gör entré som clown på kalaset eller maskeraden!

När du siktar mot att hitta din egen mördar- eller Harlequinclown finns vi alltid här för dig. Förutom att du hittar alla kläder du behöver hittar du självklart även clownsmink i mängder som kommer göra att ditt gamla jag blir ett minne blott, och att clownen kan kliva fram. Beställ dina produkter hos oss så kan du vara säker på att just ditt clowneri blir något världen sent kommer glömma.
Läs mer