Visa större bild

Cluedo Liars Edition Spel

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du ett pokerface som heter duga? Samla då vännerna för en spelkväll med denna spännande nytappning av Cluedo som huvudsakligt event. Precis som i den klassiska varianten går detta Cluedo ut på att hitta möradren i umgänget, men denna gång så hittar man mördaren genom lögn och list!

Cluedo Liars Edition Spel är ett sällskapsspel som går ut på att hitta vilken spelare som är mördare. Det görs genom att man spelar ut olika lögn- och sanningskort, och man måste lista ut vem som ljuger för att få fram beviskorten som hjälper en att lösa mordgåtan. Spelet kräver 2-6 spelare, är rekommenderad för spelare 8 år+ och tar 45 min att spela. Regelbok på svenska medföljer.

  • Språk: Svenska
  • Ålder: 18 år+
  • Spelare: 2-6 st
  • Speltid: 45 min
  • Spelgenre: Sällskapsspel, familjespel

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen67252 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle