Cowboydräkter

En olidlig hetta har gett gräset en brun färg, och det knastrar under fotsulorna på en cowboy som promenerar över gårdsplanen. Hans skinnboots är nötta och har vassa sporrar som klingar för varje steg han tar. Tillsammans med sheriffen står en vacker cowgirl och skrattar, och deras röster blandas med frustrandet från en fastbunden häst utanför den välbesökta saloonen. Vad är det här egentligen, har vi åkt tidsmaskin och hamnat i ett laglöst samhälle på prärien i västra USA? Det är lätt att tro, men nej, det här är en maskeradfest med världens roligaste tema!

Det är dags att plocka fram lassot – det vankas maskerad med vilda västern-tema! På Partykungen hittar du ett brett utbud av cowboydräkter för både stora och små. Vi har den rätta dräkten oavsett om du vill klä ut dig till en cowboy med Clint Eastwood-stil, Lucky Luke-look eller Toy Story-vibbar. Här finner du även de läckraste dräkterna som förvandlar dig till en tuff cowgirl eller elegant saloonkvinna som bossar runt med alla gäster inne på haket. Vi erbjuder också flera andra spännande dräkter om du till exempel vill klä ut dig till en laglös revolverkvinna eller frisinnad burlesquedansös à la 1800-talet. Om du vill anamma formen av en sheriff som jagar skurkar på prärien erbjuder vi en mängd olika dräkter som ger dig precis rätt utseende. Vad sägs om en svart, stilig sheriffdräkt med väst, cowboyfluga och den välkända sheriffstjärnan på bröstet? Vi erbjuder även en pampigare modell med en lång, svart kappa som böljar i vinden när du gör entré på festen.

Om du är bjuden på fest med vilda västern-tema, eller helt enkelt bara känner för att förvandlas till en cowboy till halloween, har vi allting du behöver för att få en fulländad look. Glöm inte bort att spana in våra rekommenderade tillbehör för varje dräkt – en peruk, pistol eller hatt kan ge dig det där sista piffet som gör din dräkt komplett.
Läs mer