Till toppen
Visa större bild

Tillbehör

Diablo Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
99 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Är djävulen alltid arg? Eller ser det bara ut så? Har djavulen förförbannat argt utseende, fast han egentligen är rätt så glad? Och hur glad kan djävulen bli? Kan han bara känna skadeglädje eller kan han bli lycklig på riktigt, av småsaker. Typ som när han ser en vacker blomma eller ett barn som ler. Kan djavulen göra något för någon annan eller är allt han gör helt själviskt? Det finns många obesvarade frågor som berör den här underjordens härskare, men ingen av frågorna har ett riktgit bra svar. Bli djävulen för en dag och visa hur han fungerar på riktigt.

Diablo Maskeraddräkt inkluderar en svart/röd skjorta med fastsydd väst, ett par röda handskar med långa fingrar samt en lång, svart cape med röda flammor och en svart/röd krage som står rakt upp. Byxor, skor, horn, mustasch och skägg ingår ej.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Hanna för 4 år sedan
    Var bra i storleken på min pojkvän, ca 185 lång. Inte riktigt lika cool som på bilden men absolut snygg! Handskarna gick dock sönder mer och mer under kvällen, vilket var lite synd. Annars höll den måttet.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen28664 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle