Visa större bild

Diadem Rosa med Penisar

(21 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Hur frisyren ser ut är egentligen inte så himla viktigt. Huvudsaken är att utstyrseln är så pinsam som du bara kan föreställa dig. Givetvis får du fixa din frilla så där snyggt som du vill ha den, men damen som ska gifta sig ska utsättas för diverse pinsamheter och det görs bäst med hjälp av exempelvis det här diademet.

Diadem Rosa med Penisar är tillverkat i rosa plast och har rosa fluff upptill. Den har dessutom två rosa penisar som sticker upp på varsin fjäder. Perfekt till möhippan!

One size (vuxenstorlek).

Taggar

OMDÖMEN (21)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Sabina för 10 månader sedan
  Älskade dessa. Vi gav födelsebarnen dem och dem två hade den hela kvällen. Perfekt form, klia inte, åkte inte av, gick inte sönder. Dock var ena diademet med mindre glitter på penisarna när vi fick dem men de stoppade inte festen någonting
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Madeleine för 10 månader sedan
  Perfekt o uppskatta present som togs emot med många skratt
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34664 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle