vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Dinosaurie Kalas

Riktiga dinosaurier vill man kanske inte bjuda på kalas. Förutom att göra pinnved av huset skulle de förmodligen vara mer benägna att kalasa på gästerna än tårtan. Men tack och lov är dessa gigantiska bestar utdöda sedan åtskilliga miljoner år tillbaka... eller? Efter månader av idogt labbtrixande med uråldrigt DNA från tapetklister, färgkritor och spenat har Partykungen lyckats väcka liv i dessa förhistoriska bjässar (i tecknad version) och plockat ihop en massiv kollektion för Dinosaurie Kalas!

Om ditt barn fascineras av dessa fantastiska varelser som en gång trampade omkring på vår jord och önskar sig ett födelsedagskalas med dinosaurietema så har vi allt du kan tänkas behöva för att vrida tillbaka tiden si så där 200 miljoner år och skapa den rätta stämningen för ett hejdundrande dinosaurieparty.

I vår coola Dinosauriekalas-kollektion finns mängder av häftiga partyprylar, ballonger, engångsartiklar och dekorationer med färgglada dinosaurier på. Här hittar du allt från dinosaurieservetter, pappersassietter, tallrikar, pappmuggar och bordsdukar till roliga dinosauriespel. Vi har även kompletta dekorationskit med massor av dinosaurieprydda ballonger, girlanger, serpentiner, muffinsformar, serveringsfat, sugrör, partytutor och annat kul som lär göra succé på dinosauriekalaset.

Beställ ditt Dinosaurie Kalas-set till urbra pris direkt online på Partykungen, så skickar vi det i (rept)ilfart!
Läs mer