Disney Kalas

Har du någon favorit bland alla härliga Disneykaraktärer? Du kanske gillar Kalle Anka eller Musse Pigg? Du kanske vill vara en av Disneyprinsessorna eller så vill du ut på äventyr tillsammans med Aladdin på hans flygande matta? Ja, Disney har verkligen skapat många älskade figurer och det spelar faktiskt ingen roll vilken som är din favorit – för här på Partykungen kan du nämligen hitta massor av olika kalasdekorationer och maskeraddräkter på Disneytema. Ett kalas eller en maskerad med Disneytema uppskattas av alla, både stora och små, så häng med så berättar vi mer om alla roliga saker som du kan hitta här till ditt Disneykalas.

Att bjuda in till en Disneykalas är roligt och enkelt. Börja gärna med kalasdekorationerna. Du hittar mängder av roliga prylar här för att få till den rätta Disneystämningen. Du kan till exempel beställa fina ballonger och girlanger med olika Disneyfigurer på och till dukningen finns papptallrikar och pappmuggar med några av de mest omtyckta Disneykaraktärerna. Här finns också servetter, dukar, tårtljus och tårtdekorationer – allt på Disneytema. Sätt gärna också på musik från de olika Disneyfilmerna. Du kan till exempel spela ”Var nöjd med allt som livet ger” från Djungelboken, ”Hela min värld” eller ”Havet är djupt” från Den lilla sjöjungfrun, ”Slå dig fri” från Frost eller ”En helt ny värld” från Aladdin. En stor anledning till varför Disneyfilmerna är så populära är just den fantastiska filmmusiken. Du kan också ordna en tipspromenad med kluriga frågor om de olika karaktärerna från Disneys värld. Är det ett barnkalas som du ska fixa får du inte heller glömma bort att göra iordning några kalaspåsar. Det hör ju till ett kalas att ge alla små gäster en påse med godis när kalaset är slut och det är dags att gå hem.

Be gärna dina gäster att komma utklädda till sin favoritkaraktär från Disney. Vi erbjuder ett stort sortiment av oklika maskeradkostymer som föreställer Disneykaraktärer. Dräkterna finns i olika storlekar, både till vuxna och barn. Någon kanske kommer klädd till Pocahontas och någon annan kommer som den vackra sjöjungfrun Ariel. Systrarna Anna och Elsa från Frost brukar också vara populära och självklart har vi flera maskeraddräkter att välja mellan om du vill klä ut dig till Anna eller Elsa. Vill du istället förvandlas till den busige snögubben Olof väljer du en snögubbekostym. Eller vad sägs om att klä ut sig till Snövit, Robin Hood, Alice i Underlandet, Mimmi Pigg eller Cruella de Vil?

Välkommen att upptäcka alla våra fantastiska maskeradkostymer på Disneytema, och glöm inte bort att också klicka hem några partydekorationer för att få till den rätta stämningen på kalaset. Här beställer du allt du behöver till Disneykalas snabbt och enkelt online. Det ska vara lätt att anordna och gå på kalas och just därför erbjuder vi ett gigantiskt partyutbud till riktigt billiga priser!
Läs mer