vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Djurdräkter

Om du är gruppens partydjur så kommer du att behöva en av våra coola djurdräkter! Vi har ett helt zoo av snygga djurdräkter som kommer passa perfekt till nästa maskerad, fest eller svensexa. Eller varför inte ta nästkommande högtid och spexa till det lite för både familj och vänner?

Låt ditt inre djur komma ut med hjälp av oss på Partykungen. Hos oss hittar du ett litet universum av djurdräkter både för vuxna och barn. Välj mellan klövar, tassar, vingar eller svans, det har aldrig varit enklare att personifiera ditt favoritdjur.

Välj och vraka mellan djur som du känner igen från närmaste bondgård, eller ta det till nästa nivå med våra galna varianter som exempelvis våra coola dinosaurier. De må vara utdöda men du kan vara säker på att de blåser nytt liv i festen när du kliver in över tröskeln.

Vi har alla våra favoritdjur men får inte alltid möjligheten att klä ut oss till dem. Ibland önskar man sig tillbaka till den tid då man var barn, så att man utan problem kunde klä ut sig utan att någon höjde på ögonbrynen. Har du dock precis fått en inbjudan till maskerad så är detta ditt gyllene tillfällen att gå all in. På Partykungen hjälper vi ständigt vuxna barn och erbjuder därför våra maskerad- och djurdräkter på enklast möjliga sätt, och till riktigt låga priser.

Är du en listig räv, hungrig björn, törstig fisk eller söt dalmatin? Vi har massor av djurdräkter som kommer att få dig att vilja beställa både en, två och tre! Börjar fantasin tryta så behöver du inte oroa dig, ta istället en närmare titt på vår lista för inspiration:

Roliga djurdräkter – Om du endast vill ha en riktigt rolig djurdräkt till den kommande maskeraden så har du hamnat rätt. Välj mellan en rad av olika djur och varianter. Vill du att det ska se ut som att du rider på en struts eller elefant? VI har självklart sådana på lager!

Sexiga djurdräkter – Vill du klä ut dig men samtidigt lyfta fram dina bästa sidor? Välj våra sexiga djurdräkter som smiter åt på rätt ställen. Sexig Catwoman eller rivig leopard? Få huvuden att vändas med hjälp av dessa heta varianter!

Djurdräkter för de allra minsta – Finns det något sötare än en liten bebis i en gullig djurdräkt? Välj mellan mysiga djurdräkter för småbarn som kommer få alla att utbrista i ett stort “ÅHHHH” när de får se ditt lilla hjärta.

Djurdräkter för barn – När ditt barn växt upp lite grann så kan du förvänta dig massor av fester där en djurdräkt kommer att göra susen. Kolla igenom vårt sortiment tillsammans med ditt barn och kom överens om en djurdräkt som ni båda kommer att älska!

Djurdräkter för djur – Har du en liten hund som också är inbjuden till maskeraden? Då ska du inte låta husse eller matte ha allt det roliga. Vi har självklart söta djurdräkter som även passar ditt lilla husdjur!

Med hjälp av Partykungen kommer din nästa fest bli en hit. Handla hos oss för grymma priser och blixtsnabba leveranser!
Läs mer
218 träffar