Dockor

Älskar du också dockor i alla dess former? Denna omtyckta leksak har gått från att vara ett föremål som de flesta förknippade med små flickor till att vara en favorit för både tjejer och killar, stora som små. Om du fortfarande förknippar dockor med Barbie och små rosa klänningar så bör du ta en närmare titt på vårt sortiment där vi har samlat alla typer av dockor online från både kända filmer och serier.

Dockor behöver inte vara gulliga, utan du kan lika gärna köpa en replika av den onda dockan Chucky från de kända skräckfilmerna Child’s Play. Eller varför inte köpa ett par dockor från vår populära Star Wars-serie och drömma dig bort till en galax långt borta? Vi kan garantera dig att du aldrig kommer att tänka på dockor på samma sätt efter att du har kollat in vad vi på Partykungen har att erbjuda!

Kommer du ihåg tiden när du var liten och brukade bjuda hem din bästa kompis för att leka med leksaker tillsammans? Hos oss på Partykungen kommer du hitta massor av leksaker och dockor som passar den yngre generationen, men också för oss som åtminstone på papperet har växt upp!

Nuförtiden finns det otroligt detaljrika och coola dockor som passar perfekt som prydnadssaker i ditt lilla hus eller lägenhet. Även om du kanske inte kommer att sitta på golvet och leka krig så kan du åtminstone låta dessa snygga dockor pryda din hylla och påminna dig om din favorithjälte.

Välj mellan tuffa Transformersdockor eller söta dockor från Disney. Du hittar även dockor som drivs av solcellsbatterier och är inspirerade av kändisar som Mr. Bean och USAs president Donald Trump. Folk som ser dina dockor kommer inte kunna låta bli att dra på smilbanden och fråga var du fått tag på dina snygga dockor.

Vad hade Pippi Långstrump varit utan Villa Villekulla eller sin häst Lilla Gubben? Alla vet att man behöver både sina vänner, sitt hus och sina tillbehör, även om man är en docka. Vi har inte bara de tuffaste dockorna här på Partykungen, utan ser även till att du har tillbehör som passar dina favoritleksaker.

Skaffa kläder eller tillbehör som förbättrar de dockor som du redan har hemma eller passa på att köpa ett set med dockor och tillbehör redan från start. Våra L.O.L. Surprise-set passar perfekt som present till 6-åringar eller äldre barn, och kommer bland annat med ett flertal olika små ombyten.

Börjar det närma sig en födelsedag och du har fått slut på idéer? Oroa dig inte! När du har möjlighet är det dock dags att du kör igång ett litet detektivarbete. Är det lillasysters födelsedag eller kanske din pappas? Om du är osäker på vad de gillar så spetsa öronen för att få reda på vilka filmer, serier eller musik som ligger varmt om hjärtat.

Superhjältar och färgstarka karaktärer är alltid populära men se till att du verkligen vet vem som är deras absoluta favorit för att plocka hem pluspoäng hos dina nära och kära.

Här på Partykungen hittar du olika varianter av dockor som passar de flesta. Söta, läskiga, fåniga eller coola? Vi har en mängd av olika dockor som kommer göra sig perfekta som både present och snygg prydnad. Se till att sätta en färgklick i den tråkiga hyllan med en supersöt Gremlins-docka eller skinande enhörning.

Vi ser till att ge dig snabb leverans och ett grymt pris när du har gjort ditt val. Du ska inte behöva vänta för att få lite kvalitetstid med din nya docka!
Läs mer
5 träffar