Till toppen
Visa större bild

Kundbilder

Dödens Kejsare Maskeraddräkt

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

En särdeles karaktär är han, Dödens Kejsare, som garanterat kommer skrämma slag på alla Halloween-firare. Dödens Kejsare Maskeraddräkt inkluderar en lång svart rock med löstagbar bröstcape i rött.
Rocken fästs vid nacken med knytband och har lång huva med en matchande röd söm längs huvkanten med taggiga ändar. Huvan fästs i nacken med kardborreband. Ingår gör även en stor medaljong med
silverutseende, ett rött bälte, handskar och en dödskalle-mask som har en åldrad silver-look. Masken täcker halva ansiktet och har ett elastiskt band som går runt huvudet. Finns i One size-storlek
.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... David för 4 år sedan
  Masken var rätt jobbig då man inte såg så mycket genom den så jag sminkade ansikte och hals kolsvart istället och det blev mycket bättre. Var bara någons lakan som inte mådde så bra av det dagen efter..
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Ellinor för 5 år sedan
  Skitsnygg!
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen17330 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle