Face Jewels

Gör dig redo för beundrande blickar på konserten, halloweenfesten eller det helt vanliga födelsedagspartyt med Partykungens stora utbud av Face Jewels! Här hittar du episka utsmyckningar som passar perfekt oavsett om du ska skaka loss på dansgolvet, hoppa till din favoritartist på sommarfestivalen eller om du bara vill vara lite extra på festen med kompisarna. Våra ansiktssmycken kan även ge din maskeraddräkt det där sista, nödvändiga piffet som får utstyrseln att gå från bra till helt smashing.

Att komplettera sin outfit med smycken vid festliga tillfällen är ett självklart val för många. Men varför ska du nöja dig med vanliga halsband och armband när du faktiskt har ett fint ansikte som folk tittar på desto mer? Förgyll ditt redan vackra ansikte med glittrande stenar och juveler och ta din outfit till en helt ny nivå! Våra olika uppsättningar med ansiktssmycken kan bilda ett helt konstverk i ditt ansikte, och trots att skapelsen ser riktigt avancerad ut så är juvelerna faktiskt oerhört lätta att applicera. Här kan du välja från ett stort urval av stilar, färger och former som får dig att bokstavligt talat shine bright like a diamond.

Om du vill satsa på en lite mer neutral look (så neutralt det kan bli med ansiktssmycken vill säga) erbjuder vi flera passande alternativ. Vad sägs om face jewels i form av små gnistrande pärlor som placeras i mitten av pannan och under ögonen i ett snyggt men stilrent mönster? Vi erbjuder även en uppsättning av diamantliknande stenar som placeras över hela pannan, ner över tinningarna och nedanför ögonen. Att ta inspiration från våra foton här på Partykungen är en god idé för att få ett lyckat resultat, men om du känner dig extra kreativ kan du givetvis skapa ett helt eget mönster av juvelerna.

För dig som inte är rädd för att synas erbjuder vi flera uppsättningar där ansiktssmyckena skiftar i olika färger och mönster! Om du ska på ravefest passar det utmärkt att välja uppsättningen Veda Deluxe där juvelerna påminner om vackra ädelstenar i transparenta färger som rosa och lila. Ett annat alternativ är Avri Deluxe där färgerna är starkare och på så vis ännu mer iögonfallande. Eller varför inte ta det hela ännu ett steg längre och satsa på ansiktssmycken där varje sten är formad som en stjärna i varierande färger? Uppsättningen Jovi Deluxe innehåller både stjärnformade och runda juveler som kan placeras i häpnadsväckande mönster och ge dig en look som inte går någon obemärkt förbi. Vi erbjuder förstås även ansiktssmycken i uppsättningar som är allt annat än neutrala då de täcker såväl hakan som pannan, munnen och partierna under ögonen.

Att applicera våra uppsättningar av ansiktssmycken är som sagt mycket lättare än många kanske tror. Alla våra sets med face jewels har en självhäftande baksida vilket innebär att du bara behöver lyfta av juvelerna från arket, och sedan är det dags att placera juvelerna i ansiktet på samma vis som bilden visar eller i ett mönster som du väljer själv. Juvelerna kan givetvis placeras någon annanstans på kroppen också – här är det bara fantasin som sätter gränserna!
Läs mer