Till toppen
Visa större bild

Festis Cactus-Lime

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1696,4285714286
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 11
selected_index: 0
19 kr
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Dags för utflykt och du vill ha med någonting törstsläckande till barnen? Festis Cactus-Lime är det perfekta valet. Med en fräsch lättdrucken dryck med smak av kaktus och lime gör du varken barnen, eller dig själv besviken. 

Festis Cactus-Lime är en Svensk klassisk dryck som har släckt människors törst i åratal. De har en fräsch härlig smak av kaktus och lime vilket gör denna festis till en perfekt utflyktsdryck. Passar utmärkt till både vuxna och barn. 

Säljs styckvis. 500 ml.

Ingredienser Vatten, socker, äppeljuice (5%) från koncentrat, aromer, syra, (citronsyra), färgämne (E150b, E133), konserveringsmedel (kaliumsorbat). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43347 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle