Visa större bild

Flaggstångshållare

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
49 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

En flagga kan hissas vid en massa olika tillfällen. En landsflagga passar bra på ett lands nationaldag men även vid olika sportevenemang och födelsedagar. Sedan finns det ju andra flaggor också, till exempel den randiga prideflaggan. Vilken flagga du än vill hissa kan det vara bra att ha en flaggstångshållare. Den här smidiga flaggstångshållaren är enkel att skruva på plats där du önskar ha den och sedan är det bara att sätta fast en flagga i den.

Flaggstångshållare består av en flaggstångshållare som levereras med fyra pluggar och fyra skruvar. Flaggstångshållaren är 16 cm och den är tillverkad i plast. Flagga ingår inte.

Säljs styckvis.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Torbjörn för 1 månad sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55812 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle