vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Födelsedagsballonger

Födelsedagsballonger borde vara obligatoriskt på alla kalas när någon fyller. Du håller väl med? Vi som älskar partyn har laddat upp med ett rejält gäng av ballonger att pynta, dekorera och uppvakta med när din svärfar, dotter eller granne fyller år. Ju fler födelsedagsballonger desto maffigare så vi har sett till att hålla låga priser så att ballongknippet kan bli riktigt stort. Grattis!

Vi människor har firat födelsedagar i flera tusen år. Varför vi uppvaktar med presenter sägs vara för att skydda födelsedagsbarnet mot demoner inför det kommande året. Håll demonerna på avstånd och blås upp några extra födelsedagsballonger nästa gång någon fyller. När du beställer från oss kan du verkligen välja don efter person. Flera hundra produkter som är avlånga, runda, med text eller bild, de som är designade som siffror eller bokstäver, här hittar du allt! Sätt din personliga stil på ballongbuketten.

Inget hör ihop så väl som ballonger och barnkalas. Välkomna gästerna redan vid entrén genom att de får mötas av ett gäng födelsedagsballonger. Du hittar födelsedagsballonger i olika färgteman om du har valt en röd tråd du vill hålla dig till i dekoration och dukning. Har barnet en favoritkaraktär från en bok eller TV-program kan det hända att just den filuren finns tryckt på en ballong. Har du förresten sett ballongerna som ser ut som djur? De gör garanterat succé hos barnet. Till skillnad från vuxna skyltar barn gärna med sin ålder så blås upp sifferballonger som visar alla hur många år barnet fyller. Vill du att födelsedagsballongerna ska sväva behöver du en ballongpump med helium. Knyt fast snöret i en möbel eller metallring om de inte ska hamna i taket. Kommer du ihåg tiden då ditt äldre syskon gnuggade de munuppblåsta födelsedagsballongerna i ditt hår så att det blev helt statiskt? Dessutom satte syskonet därefter fast ballongerna i taket så att du inte nådde dem. Tufft liv, men att klä in taket med födelsedagsballonger kan faktiskt bli riktigt effektfullt.

När du har kommit upp i åren brukar viljan att nämna din ålder sjunka i takt med att antal år på jorden ökar. Fyller du jämnt får du dock stå ut med att uppvaktas med sifferballonger som tydligt visar hur gammal du blivit. Förutom födelsedagsballonger som ser ut som siffror, finns också olika åldrar tryckta på vanliga ballonger. Vi antar att du kommer ha ett kalas eller fest där det serveras smarriga grejer som kakor och tårta. Dekorera bordet med en ballongbåge som kan innehålla både små och stora födelsedagsballonger i olika färger och utseende beroende på variant. Här är det verkligen på plats att rekommendera en ballongpump om du inte vill bli helt urblåst redan före gästerna har kommit. För att göra din ballongbåge ännu mer personlig kan du pimpa upp den extra med serpentiner, pom-poms och konstgjorda blommor.

Födelsedagsballonger med konfetti kan vara det festligaste av allt. Förkunna ett fyrfaldigt leverne för födelsedagsbarnet och när ni har hurrat den sista gånger sticker du hål på en konfettiballong. Det blir inte bara en salut utan jubilaren blir överöst av ett glittrande konfettiregn. Det kallar vi en hyllning som heter duga.
Läs mer