vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Förfest spel

Om du är på en fest som behöver lite god stämning så är du på en fest som behöver ett roligt förfestspel! Väck din polare som ligger och halvsover i soffan och hämta in alla coola killar som står och röker på balkongen.

Förfestspel är det perfekta sättet att liva upp stämningen på och när röken lagt sig efter ett intensivt spelande så kan du vara säker på att festen är i full gång. Lugn tjejmiddag, fotbollskväll med grabbarna eller en liten grupp som ska ta ett glas innan årets julfest? Oroa dig inte, våra många dryckesspel passar för alla tillfällen och kommer att föra dig och dina kompisar närmare.

Är festen full med folk som du inte känner så är förfestspel ett givet tillfälle att hamna bredvid festens snygging. Visa vad du går för i ett parti Fia med Hutt eller Beer Pong. På Partykungen hittar du de allra senaste förfestspelen som inte bara ger dig chansens att bli festens vinnare, du kommer också att skaffa nya vänner!

Öl-spel, airhockey eller quiz-spel? På Partykungen hittar du förfestspel för alla smaker!

Livet är en fest och bör firas därefter. Spel för förfesten uppfanns för att se till att det aldrig blir någon konstig stämning. Är ni redan ett tight gäng som vet allt om varandra eller har ni bara hamnat på samma förfest och känner egentligen ingen särskilt bra?

Istället för att spendera timmar med trista frågor om jobb och väder så kan ni istället samlas kring bordet och köra igång en omgång av Pong Wars. Detta roliga spel är en variant av det omåttligt populära Beer Pong, men här får du antingen välja mellan öl eller Prosecco.

Är du fin i kanten eller en ölhävare av rang? Efter en omgång av Pong kommer ni snabbt att sålla bort alla som saknar nerver av stål och en utmärkt prick-förmåga. Kvar kommer vara en grupp av dryckesspels-hjältar som inte bara klarar av att pricka rätt fastän Cotton Eye Joe spelas på högsta volym, de inspirerar även resten av festen med sina hjältedåd!

Se till att planera en förfest så episk att det kommer att skrivas sånger och dikter om den i flera generationer efteråt. Skaffa dig ett förfestspel för att vara garanterad att du har det som behövs för att skriva in din fest i historien!

På Partykungen har vi samlat några av världens bästa Förfestspel för att du ska kunna hitta det som passar din fest. Om du känner dig lite vilsen bland alla alternativ så kan vi dock hjälpa dig på traven.

Den lugna festen – Ah, den förrädiska “lugna festen”. Det är festen där alla snällt sitter på sin plats och stirrar ned i glasen. Men låt dig inte luras, den lugna festen är alltid en tickande partybomb och med hjälp av våra förfestspel kan du få festen att explodera! Börja med några simpla frågesport-spel där ni lär känna varandra och bryter isen. Vi har quiz-spel som följer olika teman eller de som har frågor av mer privat karaktär.

Den galna festen – Den galna festen är egentligen bara utvecklingen av den lugna festen. Efter att ni blivit varma i kläderna så är det dock dags att ta fram de riktiga kanonerna! Kör igång en omgång av ett mer vågat förfestspel eller de där deltagarna tvingas dricka en hel del. Nu kommer det att bli både blött och intimt, så förbered dig på en natt du sent kommer att glömma!

Alla typer av förfestspel hittar du på Partykungen. Beställ idag och få dina varor levererade till dörren!
Läs mer
156 träffar