Hem
Teman Festteman Förtrollat Festtema

Förtrollat Festtema

Välkommen till Partykungen, din ultimata destination för att skapa magiska och förtrollande temafester som kommer att lämna dina gäster förundrade. Vi har allt du behöver för att förvandla din fest till ett riktigt magiskt äventyr! Här hittar du allt för att göra din fest komplett. Vi har ett brett utbud av häxklänningar, fé- och älvdräkter och trollkarlskostymer som kommer att ta din fest till nästa nivå. Klä ut dig till en förtrollande älva, mäktig häxa eller en mystisk trollkarl och förvandla festlokalen till en plats full av magi och trolleri.

Skapa en magisk atmosfär med förtrollande tillbehör och dekorationerFör att sätta pricken över i:et på ditt förtrollade festtema, erbjuder vi också ett stort urval av féstavar, trollspön, févingar och matchande dekorationer som kommer att få dina gäster att känna sig som om de har klivit in i en sagovärld. Sprid trolleri i luften med våra trollstavar och dekorera din festlokal med gnistrande stjärnor, ballonger och andra magiska detaljer!

Ska du vara en vacker älva eller en mystisk häxa?Vill du förvandla dig till en magisk älva eller en förtrollande häxa? Eller helt enkelt en klassisk trollkarl? Hos oss hittar du garanterat den rätta maskeradkostymen för dig. Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, en maskerad eller bara vill ha en kväll fylld av magi och skratt, har vi på Partykungen allt du behöver för att förvandla din fest till något alldeles extra. Kom till oss för häxkostymer, trollkarlskostymer, älvklänningar och en mängd andra förtrollande tillbehör. Gör din nästa magiska fest till en minnesvärd och extra rolig tillställning med Partykungen - där festen aldrig tar slut!
Läs mer