Till toppen
Startsida > Maskerad > Hattar > Slöjor > Frankenstein Slöja med Skruvar Deluxe
Visa större bild

Frankenstein Slöja med Skruvar Deluxe

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Frankenstein hör ju halloween till, så vad passar inte bättre då än att klä ut sig till Frankensteins-monster på festen? Hos oss hittar du flertalet plagg och accessoarer för att bygga ihop en läskig och perfekt look. Bland annat har du här en slöja med skruvar som är lika effektfull som cool. Försök också få till det typiska sminket och gör dig redo för en läskig kväll.

Med Frankenstein Slöja med Skruvar Deluxe kan du återskapa den rätta Frankenstein-looken. Slöjan kommer i en svart färg med mycket detaljer och vid hårfästet ser det ut som att det sitter fast två par stora skruvar i huvudet.

Kommer i en one-size.

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39576 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle