Till toppen
Visa större bild

Fruity Love Massage Aprikos/Apelsin

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 7920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Massage är härligt och ännu bättre blir det med den här massageoljan med aprikos- och apelsindoft. Den är perfekt till vanlig massage och passar också till spännande lekar i sovrummet. När den används ger den en värmande känsla på huden och eftersom den är tillverkad i naturliga ingredienser är det inte farligt att få lite olja i sig.

Fruity Love Massage Aprikos/Apelsin är en flaska med massageolja tillverkad av naturliga ingredienser. Den har en värmande effekt och det är inte farligt att äta den. Välj mellan två olika storlekar på flaskan.

Säljs styckvis och finns i alternativen 100 ml och 200 ml.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Trond för 1 år sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen51617 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle