Till toppen
Visa större bild

Gigantisk Solcellsballong

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 19920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
249 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du redo för något extraordinärt? Vem skulle kunna tro att det finns ballonger som svävar av solens energi! Vår Gigantisk Solcellsballong kommer dra till sig stor uppmärksamhet för dess storlek och funktion.

Gigantisk Solcellsballong svävar nämligen av solens energi. På en vindstilla och solig dag börjar den sväva på bara ett par minuter! I sin fulla storlek mäter den hela 15 meter (!) lång och ca 73 cm i diameter. Medföljer gör även instruktioner, en sience learning guide samt ett snöre på 120 meter.

Ta med den för att fira någons födelsedag i parken, som ett partytrick eller varför inte ta med skoleleverna ut på en cool fysiklektion utomhus!

Från 14 år och uppåt.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen43261 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle