Hem
Teman Barnkalas Dekorationer till Kalaset Girlanger & Vimplar till Kalas

Girlanger & Vimplar till Kalas

När du vill ha en snabb och flexibel men ändå effektiv dekoration till ditt kalas vill vi verkligen rekommendera girlanger och vimplar. De skapar en festlig och glad stämning och är superenkla att hänga upp. Och det bästa av allt är att det finns girlanger och vimplar i många olika färger och motiv. Det finns alltså girlanger och vimplar för alla festliga tillfällen. Häng med så berättar vi mer om våra girlanger och vimplar!

När du dekorerar med girlanger och vimplar så kommer dina gäster att känna sig riktigt välkomna. Du kan hänga upp dem precis var du vill. Häng gärna upp en girlang redan i hallen så skapar du en kalasig atmosfär för dina gäster så fort de öppnar dörren. Fortsätt sedan med dekorationerna i festrummet och över det uppdukade festbordet. Girlanger och vimplar knyter du enkel upp eller så använder du lite tejp. Häng upp dem på väggarna, över ett fönster eller ute i trädgården. Girlanger finns i både plast och papp. Plast håller normalt lite bättre, men är det fint och soligt väder ute fungerar en pappgirlang lika bra. Vill du överraska dina gäster lite extra sätter du upp en girlang i badrummet också. Klart att man vill ha feststämning även när man ska pudra näsan!

Vilken eller vilka girlanger och vimplar du ska välja beror så klart på vilken typ av kalas du bjuder in till. Här kommer du att hitta kalasdekorationer till alla möjliga fester. Färgglada vimplar passar till exempel perfekt till ett barnkalas eller ett regnbågskalas. Till en babyshower kan du satsa på en rosa eller en blå girlang. Det finns till och med glittriga rosa och blåa girlanger. Till ett bröllop passar det perfekt att hänga upp en vit girlang och till studentskivan blir en girlang med blåa och gula vimplar en fin kalasdekoration. Det finns också girlanger med olika motiv. Vad sägs om en girlang med våra mest kända superhjältar till superhjältekalaset, en girlang med Musse Pigg till Disneykalaset eller en girlang med ett slott till prinsesskalaset? Vill du inte ha en girlang med vimplar kan du istället välja en med bland annat små fotbollar, stjärnor eller fjärilar. Till ett födelsedagskalas finns speciella födelsedagsgirlanger, till exempel bokstavsgirlanger som bildar orden ”Happy Birthday” eller vimplar med siffror på.

Lika snabbt och enkelt som du sätter upp och dekorerar med girlanger och vimplar, lika enkelt beställer du dem här hos oss på Partykungen. Skrolla först runt på sidan och upptäck alla våra girlanger och vimplar. När du har hittat dina favoriter beställer du dem tryggt och säkert och snart har du fått hem din beställning och kan börja sätta upp dekorationerna. Kanske behöver du också några ballonger, servetter eller tårtljus? Allt finns på Partykungen!

P.S. En del vimplar och dekorationer som du hittar kan du faktiskt ha uppsatta hela tiden, inte bara när det är kalas. En girlang kan till exempel bli en fin inredningsdetalj i ett barnrum.
Läs mer