vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Godis Kalas

Vill du bli riktigt populär ska du bjuda in alla dina vänner på ett kalas med godistema. För vem skulle inte vilja gå på ett kalas där allt handlar om godis? Självklart måste du bjuda på godis i alla former, men du kan också dekorera med dekorationer som ser ut som godis. Vill du få tips på hur ett godiskalas kan gå till? Häng med så berättar vi allt du behöver veta om ett kalas med godistema.

Alla vet att det inte är nyttigt att äta godis varje dag, men någon gång ibland är det faktiskt helt ok att äta godis. Ja, till och med att frossa i godis. Och ett godiskalas är precis ett sådant tillfälle när det ska finnas godis i alla former överallt. Tänk bara på att det kan finnas gäster med olika allergier och kostrestriktioner. Det kan alltså vara en bra idé att också fixa till exempel några fruktspett. Skär helt enkelt upp frukt i mindre bitar och trä upp på spett.

Hur ska du servera allt godis då? Varför inte satsa på ett kakfat för cake pops? Fatet kan du ställa på ett buffébord tillsammans med andra skålar, fat och popcornbägare fyllda med olika godissorter. Här hittar du massor av härliga uppläggningsfat och färgglada popcornbägare. Det blir helt enkelt en fantastisk godisbuffé! Låt sedan alla gäster fylla varsin kalaspåse med sina favoritsorter. Här hittar du flera olika kalaspåsar att välja mellan. Vi erbjuder även fina skopor så att det känns som om man befinner sig i en riktig godisaffär. Vill du bjuda på något annat än bara godis kan du också ställa fram cupcakes eller andra bakverk. Självklart måste dessa dekoreras med godis. Kanske några geléhallon, en lakritsrem eller små minimarshmallows? Den stora finalen på godisbuffén är så klart en godistårta, gärna med fina tårtljus som ser ut som små munkar eller små cupcakes.

För att få till en härlig kalasstämning på ett godiskalas erbjuder vi också en mängd olika dekorationer i form av godis och andra godsaker. Du kan till exempel hänga upp folieballonger som ser ut som karameller eller cupcakes. I taket kan du hänga upp en girlang med färgglada pappersglassar och bordet kan du duka med papperstallrikar, muggar och servetter i härliga färger. När alla har smaskat i sig godis från buffébordet och beundrat dekorationerna kan det vara dags att leka. En godisskattjakt är alltid populär. Eller varför inte anordna en godisprovning? Du kan till exempel låta kalasgästerna smaka på olika gelégodisbitar och sedan ska de gissa vilka smaker godiset har. Du kan också ordna en lakrits- eller chokladprovning. Är ni pysselsugna kan ni skapa armband och halsband av smågodis och godissnören.

Det är bara så att godis är gott, jättegott! Välkommen att utforska vårt härliga och färgglada sortiment som innehåller allt du behöver till ett godiskalas. Här hos oss på Partykungen kan du också beställa godis, läsk och massor av andra sötsaker. Ska du bjuda många gäster till godiskalaset finns godis i storpack. Välkommen med en söt beställning!
Läs mer