Till toppen
Visa större bild

Grip Energy Drink

(2 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1696,4285714286
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
19 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Grip Energy är en premium energidryck av mycket hög kvalité.

Till skillnad mot för många andra energidrycker är Grip klar som vatten och innehåller nästan inga kolhydrater samtidigt som den gör dig pigg och får dig att orka längre. Grip Energy investerar all nettovinst i välgörenhetsprojekt genom den ideella rörelsen Grip Movement.

Grip Energy är för dig som vill göra ett medvetet val, en som står för godhet mot dig själv och andra. Med GRip Energy kan du dricka dig till en vackrare framtid.

Innehållsförteckning: Vatten, taurin, koffein, guarana, surhetsreglerande medel (trinatriumcitrater), kolsyra, citronsyra, glukuronolakton, vitaminer (niacin, pantotensyra, vitamin B6 och B12), naturliga aromämnen, sukralos.

Säljes i 1-pack och i 24-pack (Hel platta).
Innehåller 48 mg koffein per 100 ml.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (2)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Mattias för 4 år sedan
  Väldigt hög koffeinhalt! 480mg/liter. Vanliga energidrycker inkl. Storsäljare som redbull och monster ligger på 320mg/liter. Bara Celcius kommer i närheten av denna i fråga om koffeinhalt (Celcius har ännu mer koffein per burk, men celcius smakar ju apstjärt). Smaken på Grip är överraskande god för att vara en sockerfri produkt! Den innehåller sukralos, men den vidriga smaken av sötningsmedel är väldigt diskret. Desutom innehåller drycken inga meningslösa färgämnen. Föredömligt!
  2 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Alexander för 5 år sedan
  As god dricka
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen24472 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle