Till toppen
Visa större bild

Halsband Gitarr Guld

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 33
selected_index: 0
39 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Om du frågor 100 personer vilket det mest klassiska rockinstrumentet är så kommer antagligen 101 av dessa att svara elgitarren. Vi på Partykungen kan inte annat än hålla med och detta läckra halsband i guld med en elgitarr hängandes är ett måste för alla gitarrälskare där ute, och vi vet att det är många!

Halsband Gitarr Guld är ett guldfärgat halsband som har en elgitarr hängandes i kedjan. Det är en perfekt accessoar till exempelvis musikfesten eller maskeraden. Eftersom att det är tillverkat i plast och inte riktigt guld behöver du inte heller oroa dig över att du ska försäkra det innan du släpper loss på dansgolvet.

  • Material: Plast
  • Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen52716 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle