Till toppen
Visa större bild

Kundbilder

Häst-Döskalle Maskeraddräkt

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Är det obehag du vill ge dina vänner? Och inte skräck? Du vill alltså att de ska må dåligt i din blotta närvaro under halloweenfesten? Utmärkt. Då är det här dräkten du ska satsa på. Med den svarta särken ger du en mystisk profil och de slitna ärmarna med snöre som bälte gör att du känns lite medeltida. Och den djuriska dödskallemsken sätter nog igång både den ena och andra obehagliga känlan hos dina polare.

Häst-Döskalle Maskeraddräkt inkluderar en svart särk med ljusa fläckar samt ett snöre som bälte. Dessutom ingår en mycket obehaglig dödskallemask som påminner om skallen av en häst eller något annat stort djur. Masken har också en toppig luva. Ingår gör också ett par handskar med spetsiga fingrar.

One size (vuxenstorlek).

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Joakim för 3 månader sedan
    Den var i så dåligt skick när den kom att den föll isär när man plockade ut den ur förpackningen
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen34588 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle