Hem
Festartiklar Fyrverkeri Inomhusfyrverkeri

Inomhusfyrverkeri

Varför ta dig ut i kylan och skjuta upp öronbedövande raketer på nyårsafton, när du kan ordna en spektakulär fyrverkerishow hemma i vardagsrummet? Självfallet ska du inte bränna av riktiga fyrverkerier inomhus, men om du vill skapa samma sprudlande atmosfär under tak finns massor av lysande alternativ hos Partykungen!

Här har vi samlat mängder av festliga inomhusfyrverkerier i olika utföranden – från eldfria knallsnören och partypoppers till klassiska tomtebloss, maffiga bordsfontäner och fräsiga isfacklor som brinner med höga gnistrande lågor. Fantastiska som tårtdekorationer eller om du vill impa med en riktigt pampig final på nyårsmiddagen.

När det gäller inomhusfyrverkerier är sprakande isfacklor och tomtebloss det närmaste du kan komma ”the real deal”, utan att sätta fyr på huset på kuppen. Men om du föredrar ett inomhusfyrverkeri som inte behöver fjuttas på alls är partypoppers ett garanterat flamsäkert val som höjer feststämningen med en bang. Perfekta till barnkalaset, studentfesten, Halloween- eller nyårsfirandet!

Välj mellan lyxiga partypoppers i guld och silver, pumpaformade modeller, färgstarka varianter eller mixpaket i alla möjliga nyanser. Dessa behändiga små tryckbehållare är fyllda med skimrande serpentiner och/eller holografisk konfetti och när de aktiveras skjuts innehållet ut med en knall och sprids som en glittrande kaskad i rummet. Enda nackdelen med detta färgsprakande inomhusfyrverkeri är att du behöver städa efteråt...
Läs mer