Hem
10 nyårslöften du kan hålla!

10 nyårslöften du kan hålla!

Nytt år - nya tag! Börja träna, bli bättre på att komma i tid, ta initiativ till sopsortering och sluta bita på naglarna. Gamla trötta löften vi vet att ingen kan hålla. Vi ser hellre att du väljer glädjen och lovar dig själv lite roligare saker än motvilligt köpta gymkort och nikotinplåster. Här ger vi exempel på 10 nyårslöften du kan hålla - med lätthet!

Ät mer choklad

Om du tänker att nästa år blir fritt från både socker och kakao så blir vi uppriktigt förfärade - choklad är ju det godaste som finns! Som bekant gillar vi godis och helst ska det vara storleken större. Kolla bara på vår supergigantiska Plopp och titta oss sedan i ögonen när du påstår att du betackar dig - VI VET ATT DU LJUGER!

Rid till jobbet

Kan vi bara komma överens om att det är slutpendlat till jobbet nästa år? Bussarnas, spårvagnarnas och tunnelbanornas tid är förbi och istället välkomnar vi alla nya kreativa sätt att resa. Vi förutspår att det är flamingoridning som blir det nya, och om du inte håller med så har du fel.

Ta längre bad

Vi lämnar hetsiga och tidseffektiva duschar kvar i 2023 och blickar framåt mot långa varma bad istället. Att stå upp och tvaga sig är både slitsamt för kroppen och rakt av utmattande, det är just därför vi hellre tar ett dopp bland skum och flämtande doftljus. ”Men om jag inte har något badkar då!” skriker du nu utan att förstå att lösningen stirrar dig rakt i ansiktet. Med våra uppblåsbara badkar får ALLA tillgång till hemmaspa, så duschen kan du gott montera ner redan nu.

Fixa fler discon

Enligt berömda astrologer står det i stjärnorna att 2024 blir festens år. Med musiken på högsta volym fistpumpar vi in det nya året i en inrökt lägenhet på 23 kvadrat i ytterkanten av stan. Ta en titt på vårt gedigna sortiment med hysterisk belysning - kanske är det just den här discolasern du behöver för ett festligare år?

Flirta mer

Om du är singel kan du lämna den livsstilen bakom dig nu och rikta blicken mot ett kärleksfullt 2024. Varför? För att vi har laddat med 100 stycken flirtkort med riviga repliker. Läs med noggrannhet och hårdplugga innan du ger dig ut för att hitta en lämplig livskamrat! Replikerna är på engelska så fraserna funkar även utomlands - Ain't that great?

Klä dig snyggare

Vad trodde du, att 2024 ska kantas av nån fånig yllemössa eller skitig keps? Nä, nästa år blommor vi ut och lever snopphattsdrömmen till fullo! Med 5 ståtliga dasar på huvudet valsar du ner för gatan till dina medmänniskors stora glädje och hurrarop. Ljuden skalla - snopphatt till alla!

Gör fler drinkar

Vi kan knappt bärga oss när vi tänker på alla festliga drinkar som väntar runt knuten av årskiftet! Men med goda drinkar kommer stort ansvar - speciellt om det är du som är kvällens bartender! Det är bara sorgligt att se någon stå och mäta innehåll med ett gammalt gulnat centilitermått från hemkunskapen i 8:an. Därför tycker vi att det är hög tid att rycka upp sig och satsa på ett stilrent cocktailset som inspirerats av findrinkarnas metropol: Manhattan!

Bygg en biograf

Att streama film och serier på en trött gammal surfplatta känns varken kul eller upplyftande. Till råga på allt är skärmen pytteliten så man knappt förstår vad som försiggår! Ditt nya liv som biografägare dock - DÄR snackar vi titel värdig en filmnörd! Med projektor, duk och soffa är allt som saknas en tvättäkta popcornmaskin i retrostyle. Nästa år doftar sannerligen rykande färska smörpopcorn med salt!

Ta farväl av dina knutar

Kan vi inte bara lämna din bedrövliga nacke kvar i 2023 och sikta på att knyta upp dina knutar? Nuförtiden behöver du inte betala fantasisummor på spaanläggning för att mjuka upp lederna. Införskaffa en massagekudde istället och genomskjut knutarna - alla andra har en utom du!

Krama en oblyg nalle

För att 2024 är mysets år där ingen ska behöva känna sig ensam. Med den här gosiga nallen kan du omöjligt vara nedstämd - bara titta på den! Spritt språngande naken med en vänlig uppsyn är den redo för långa sovmorgnar under dunfyllda täcken. Låter inte det som ett kanonår så säg!