vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
20 presenttips till Alla hjärtans dag för honom

20 presenttips till Alla hjärtans dag för honom

Nu är det hög tid att börja smida kärleksfulla planer för dig och din högst älskade livskamrat. Levande ljus, middag, massage och högläsning av poesi är ett vinnande koncept, och om du känner dig extra generös i år är kanske en liten present på sin plats? Här har vi samlat våra mest romantiska prylar som kommer få honom helt tossig av kärlek - check this out.

Gigantisk Nalle

Störst är bäst, och endast det bästa till din älskling, eller hur? En kramgo jättebjörn är en present han sent ska glömma, och tillsammans ska dom göra sällskap när du är ute på annat. Välj mellan gigantisk och supergigantisk!

Evighetsros

Er kärlek är ju för evigt, det har ni ju själva sagt, så låt er inspireras av den här evighetsrosen som aldrig vissnar och dör. Röd, rosa, vit och blå - den här tjusiga blomman finns i en rad olika färger och behöver inte ens vatten för att överleva - precis som er kärlek till varandra!

Designa Din Egen Kapsylöppnare

Han gillar ju att dricka, killen din. Helst ut flaska, och för att skona omgivningen från det plågsamt trötta tricket ”kolla-när-jag-öppnar-med-snusdosan” är en egendesignad kapsylöppnare en kanonpresent! Välj en bra bild, kanske den där svartvita pussbilden ni tog med digitalkamera 2009, klistra in, skicka, så fixar vi resten!

Pungshampo

Pungen ska ha sitt, som det gamla uttrycket lyder, och en nytvättad pung är som bekant en lycklig pung. Därför kan vi starkt rekommendera detta eminenta pungshampo speciellt framtaget för männens allraheligaste. För visst unnar du väl killen din en extra ren och fräsch pung?

Folieballonger I Love U

Underskatta aldrig en riktigt romantisk ballongkreation! Skapa en urmysig atmosfär i sovrummet med detta fina budskap som garanterat kommer få Amor att skjuta sina kärleksfulla pilar hejvilt omkring sig!

Designa Din Egen Mugg

Kaffet smakar bäst ur en egendesignad mugg, så knåpa ihop en tjusig kopp med personligt budskap och ge till din hjärtevän. En bild på ditt bedårande ansikte, er gemensamma katt Torsten eller solnedgångsfotot från smekmånaden i Andalusien kommer göra sig strålande på morgonkoppen!

Kyssklocka

Om din livskamrat är lite blyg av sig och behöver hjälp på traven är kyssklockan en klockren (hehe) present. Allt han behöver göra är att ringa i klockan för att du ska attackera med jordens blötaste puss! Just ring for a kiss - resten ordnar du!

Nyckelring Halvt Hjärta med Bokstav

Gulligt värre! Att pimpa nyckelknippan med era begynnelsebokstäver är sann kärlek. Säg något fint om att han låst upp ditt hjärta med romansens nycklar eller nått. Vi lovar att det blir bra.

Flickvänskudde

Det är inte alltid du kan närvara under mysiga filmkvällar och dylikt, och för att undvika renodlad gråtfest kan du alltid kompensera med en flickvänskudde som är utformad exakt som din varma famn. Perfekt att skeda med under ensamma nätter.

Nalle med Hjärta

Supersöta kärleksnallar dominerar Alla hjärtans dag av en anledning. Det är gåva som uttrycker så mycket kärlek att vissa påstår att hälften vore nog! Men vi är av åsikten att det aldrig kan bli för mycket kärlek. Aldrig nånsin!

Nutellahink

Om kärlek kan mätas i mängden hasselnötskräm du ger bort kommer romantikmätaren slå i taket när du överraskar din käresta med en hink som innehåller hela 3 kilo Nutella. Som bäddat för kärleksfulla och sockerstinna mysfrukostar!

Huvudmassör

Om du har upplevt magin med en riktigt bra huvudmassör och vill dela med dig av upplevelsen är det här en perfekt present till din stora kärlek. Känslan är bortom denna värld och ett måste under era mysiga massagekvällar!

Toalettpapper I Love You

Gör honom påmind om din existens även under partnerns mest privata stunder. Bjud in dig själv till badrummet med vårt mest romantiska toalettpapper som pryds av rosenröda hjärtan och kärleksfulla texter. Ett toabesök med en doft av romantik (bland annat).

Badanka med Hjärta

Ett hett bad med din darling blir 1 miljon gånger hetare med en kärleksfull badanka som guppar runt bland skum och badbomber för att sprida kärlek! En ankprins till ditt hjärtas prins och romantiken svämmar över!

Monogamy

Glöm Memory, Monopol och Galenpanna - ska ni spela spel under Alla hjärtans dag är det Monogamy som gäller! Ett erotiskt spel för älskande par som blir mer intensivt ju fler varv ni spelar. Så tänd lite ljus, snurra igång spellistan med sensuell panflöjtsmusik och gör er redo för en helkväll fylld av oanständigheter!

Pop-Up Kort I Love You

Har du tänkt ge ett Alla Hjärtans Dag-kort till din partner? Såklart du har! För ett ultimat firande av kärlekens dag ska det då inte snålas på viktiga smådetaljer som får det att pirra lite extra i magen! Detta alldeles bedårande söta Pop-Up Kort med söta nallar, hjärtan och allt kommer garanterat göra årets Alla Hjärtans Dag ännu mer speciell.

Kärleksmuggar

Säg godmorgon till din älskling med en riktig pangfrukost! Kaffet dricker ni givetvis ur dessa kärleksfulla muggar som matchar både varandra och er romantiska vibe.

Touch Me Parspel

Ett ytterst spännande parspel som innehåller olika eggande utmaningar som ni utför på varandra. Medföljer gör också ögonbindel, kittlande fjäder och ett massageverktyg - en erotisk kväll är säkrad med andra ord! Perfekt gåva till din kära partner för att vrida upp graderna i sovrummet!

Chokladhjärtan Storpack

Glöm små löjliga askar som innehåller så försvinnande lite choklad att det äts upp under dryga kvarten. Som bekant gillar vi godis i STORPACK och det vet vi att din partner gör också. 2,4 kilo chokladhjärtan - det blir inte mer romantiskt än så!

Roshjärta

Sist men inte minst har vi de klassiskt röda rosorna som står för kärlek och romantik. Här kommer rosorna i en vacker hjärtformation - så att du är kär råder det inga tvivel om! Placera blomstret på lämpligt ställe tillsammans med choklad, nallar och ballonger och du ska se att kärlekens gnistor sprakar runt er!