vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
20 roliga presenttips till fars dag

20 roliga presenttips till fars dag

Den allsmäktige familjefaderns dag är här för att firas, och om gåvor uteblir på denna storslagna högtid kan du räkna med tjuriga miner. Därför har vi knåpat ihop en lista med 20 utomordentliga gåvor som garanterat kommer falla far på läppen. Strumpor, golfbollar och ölglas - här är 20 roliga presenttips till fars dag!

Mugg med eget tryck

En egendesignad mugg med pappsens fejs på? En festligare start på dagen får man leta efter! Välj den minst smickrande bild du kan hitta och skicka till oss - vi sköter resten!

El Wire LED Slips

Papi har mången slips i sin respektingivande garderob, men hur många slipsar lyser egentligen? Nu är det upp till dig att välja färg och införskaffa batterier - sedan kan far äntligen lysa som den klara stjärna han är!

Chili Klaus Jingle Balls Adventskalender

Jingle balls, jingle balls - bollar all the way! 24 heta överraskningar till far att njuta av i december. Chili Klaus har spänt Scoville-bågen så ha vattenglaset redo!

Flasketikett med eget tryck

Gillar far öl? Då när han garanterat en dröm om att få pryda buteljen med sin sargade nuna! Klicka hem ett gäng egendesignade etiketter för att göra drömmen sann!

Golfmugg

Golfrunda före frukost? Kommer inte på fråga, första koppen kaffe tar man under övningsrundan vid köksbordet med golfmuggen såklart.

Superman Hoodie

Pappa är störst, bäst och starkast. Man skulle nästan kunna kalla honom för Superman? Ge honom en hoodie som matchar personligheten!

Bjorn Bier Boxershorts

Inte alla fäder använder kalsonger. ”Lyxigt överflöd”, enligt vissa. Men pappor som faktiskt nyttjar underkläder klär sig gärna i djärva mönster - som skummande öl till exempel!

Dödskallekaraff med Glas

Hög tid att damma whiskyflaskorna i backen, dags att bruka dödskallekaraff! Häll över fars favoritdryck i ett kranium av glas och montera i vitrinskåpet. Skrämmande läckert!

Sofforganisatör

Far sitter där far sitter, och för att undvika förvirring i soffan framför Elitloppet införskaffar vi honom en smidig sofforganisatör. Den här smarta doningen håller koll på fjärrkontroll, kaffemugg, pennor och fatet med småkakor (samt mycket mer!).

Folieballong Dad #1

Far beklagar sig ofta över att ingen överraskar honom med ballonger längre. Det ändrar vi på nu med en peppande fars dag-ballong som skriker att pappa faktiskt är nummer 1!

Ölglas Best Dad in the World

Dad - probably the best dad in the world!

Dad Joke Face Off After Dark

Mardröm? En hel ask proppad med pappaskämt så snuskiga att de bara får läsas när det är mörkt. Samla mod och ge far lite ny skojammunition att dra för nära, kära, kollegor och andra ofrivilliga!

100 Things To Do With Dad Bucket List Skraptavla

Upplevelser är det finaste man kan ge en vuxen man, och här bjuder vi på en hel rad aktiviteter du kan göra med far. Välj en ruta och skrapa - sedan bestämmer den dolda bilden vad ni ska syssla med resten av dagen!

Ölstrumpor Hazy IPA

Värm fars fossingar med det bästa han vet - strumpor som påminner om öl (IPA närmare bestämt). Perfekt till ett par snärtiga lackskor på nästa business trip!

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Öl

Han gillar ju att fixa och dona, den där far! Och nu kan han äntligen förvandla familjens garage till ett renodlat bryggeri med hjälp av Brewbarrels supersmidiga kit. Tänk att kunna titulera sig bryggmästare på ålderns höst!

Emoji Golfbollar

Med åldern kommer också ett gediget golfintresse, och för att skoja till swingen erbjuder vi nu ett gäng golfbollar som garanterat kommer sticka ut på golfbanan. Välj boll efter humör och swing på, pappsen!

Flaskhållare för Cykel

Dags att ge sig iväg längs cykelbanorna med lite nykokt kaffe på styret. Inte utan den här smidiga hållaren som greppar flaskor, burkar och muggar i ett stadigt grepp. Perfekt på morgontrippen!

Skärbräda The Grillfather

Det är vid grillen far frodas, och för att få perfekta bitar av kött och grönsaker gäller det att stycka på en gedigen bräda av trä. Like a real grillfather!

Beard Care Kit

Ta hand om fars skägg den 12 november med ett Beard Care Kit som vårdar och renoverar ansiktsbehåringen. Kam, olja, tvätt och kam - allt i en snygg presentförpackning!

Världens Minsta Fiskespö

Världens minsta fiskespö till världens största storfiskare. Ta pappa till närmsta insjö och låt honom kasta så att armbågarna knakar. Så ska fars dag firas!