20 roliga presenttips till Fars dag

Varje år ställer vi oss upp för att hedra det bästa, jobbigaste, roligaste, pinsammaste och snällaste som finns: pappor. Han som alltid ställer upp när det gäller, drar dåliga vitsar och visar hur en så kallad slipsten ska dras. Pappor kan verkligen allt och förtjänar bara därför en riktigt bra present, men mest handlar det om att vi tycker om dom så mycket att vi inte kan låta bli att överösa dom med roliga grejer. Åtminstone en dag om året. Annars blir dom malliga. Här nedan finner du 20 roliga presenttips som kommer få pappsen att skutta av glädje!

Käpp med Plunta och Ringklocka

Han är ju inte purung, pappis. Och med åldern kommer försvagade ben och en vilja att plinga på bångstyriga skejtare, men enligt säkra källor förblir törsten intakt. Därför har vi utvecklat det ultimata verktyget för föråldrade fäder: En käpp med både aggressiv ringklocka och välplacerad plunta som med fördel kan fyllas med något starkt. Tuta och kör, pappis!

Minibar Brandsläckare

Han har ju alltid haft sina spritgömmor, papi. Är det inte helrör i vedboden är det långburk i stuprännan. Vilken lycka att få gömma sin bästa whisky inomhus, och därmed slippa gå ut i regn och rusk. Den här brandsläckaren kanske inte släcker bränder, men törst däremot! Överlämna den tom eller överraska med ett riktigt trevligt innehåll - he knows what to do.

Vädervarnare Jordglob

Väder gillar dom, papporna! Med SMHI som startsida följer dom slaviskt molnens stilla gång över himlen. ”Det ser ut att bli regn”, säger dom, trots att ingen varken lyssnar eller bryr sig. Med den här fiffiga vädervarnaren är det back to the basics då den började användas på fartyg redan 1750. Kristallerna i globen kommer att ändra form beroende på det faktiska vädret. När kristallerna är synliga kan fuktigt och dimmigt väder förväntas. Ett molnigt glas med små kristaller kommer att berätta att åskväder är på väg och ett klart glas betyder klart väder. Sysselsättning i timmar med andra ord. Om man är pappa.

El Wire LED Fluga

Pappor gillar två saker: Uppmärksamhet och saker som blinkar. Med en lysande fluga finns det inget som kan stoppa en mer eller mindre pinsam pappa som ska på galej. Välj mellan 9 olika färger och bevittna hur den gamla studentkavajen rotas fram - nu ska det festas som om det vore 1965! Ingenjörskonst möter mode i ett hysteriskt resultat.

Mugg Världens Bästa Pappa

En tjusig mugg med ett vackert budskap. Om du tycker att kopp med vackra ord är passé så kan vi försäkra dig om att den här Världens Bästa Pappa-muggen kommer används i tid och evighet. Det är nämligen så det funkar med stolta fäder - koppen kommer vandra från hus till kontor till sommarstuga. Alla ska se att det just vunnits pris i världsbäst faderskap, sen är det ju faktiskt så att kaffet smakar bäst i skrytmuggen.

Texas Poker i Väska

Förutom whisky, väder och uppmärksamhet gillar pappsen att gambla med familjens hushållskassa, och det görs bäst under ett parti poker. I den här pokerväskan ryms allt som behövs för ett nervkittlande parti Texas hold ’em. Med lite tur vinner han tillbaka pengarna han lånade av dig i fjol.

Whiskyglas med Cigarrhållare

Med pokerkorten i ena handen och whiskyglaset i den andra har pappa bara ett problem: Var ska han göra av cigarren? Med det här finurliga glaset med cigarrhållare är det slut på trassel - rökverket läggs smidigt i hållaren och stannar där tills det är dags för nästa puff. Föredömligt smidigt och elegant!

Ölglas Världens Bästa Pappa

Far gör det igen och går vinnande ur tävlingen som årligen korar världens bästa pappa! Vi vet inte hur han bär sig åt men vi är mäkta imponerade och tycker att han förtjänar ett pris! Ett skrytigt Världens Bästa Pappa-glas som han kan stoltsera med under sina dimmiga kvällar med polarna är precis vad han förtjänar. Heja världens bästa pappa!

Cool-Well Kylbrunn

Tyvärr är det ofta ölen som får stryka på foten när kylskåpets fulla kapacitet måste utnyttjas och göra plats åt veckans nyförvärv av diverse matvaror . Ingen blir glad av ljummen öl så nu överraskar vi papi med en kylbrunn från Cool-Well så han kan begrava sina burkar under marken. Där nere är det kallare än vad man tror så ölen kommer innehava perfekt temperatur när det väl ska drickas. Allt för dig, papi!

Grillverktyg för Miljonärer

Högst upp på listan över kittlande aktiviteter brukar pappor placera grillning - det är något med den hänsynslösa elden som både engagerar och roar. Det pratas ofta om den perfekta glöden, och återigen är det ingen som varken orkar lyssna eller bry sig, men vi låter dom hålla på. Riktigt bra grillverktyg är något som värdesätts, så kosta på dig att överraska pappa med en uppsättning grillverktyg i guld (ish)! Kommer i smidig väska för ultimat förvaring och även det är något som pappor värdesätter kusligt högt.

Dadbag Magväska

Om farsgubben din befinner sig i stadiet där magen ännu inte börjat puta som ett punkterat bildäck efter E18 är det lika bra att göra honom van vid känslan redan nu, för det kommer ske förr eller senare. I den här tjusiga midjeväskan får pappa möjlighet att förvara sina ägodelar samtidigt som han skapar illusionen av riktigt respektabel och hårig buk.

Hårborste för skalliga

Pappstackarn är ju mäkta avundsjuk på övriga familjemedlemmar som äger varsin hårborste. Han vill så gärna men kan inte motivera ett köp då håren på huvudet är både få och bräckliga, men nu finns äntligen borsten för skalliga! Återupplev exakt samma rörelse som under hårborstning, men istället för nyborstat hår får pappa en riktigt blank skalle! Utan tvekan den finaste upplevelsen man kan ge en person.

Ölhållare Världens Bästa Gubbe

En ölhållare som ser ut som staplade BILDÄCK, kan det bli häftigare än så? Knappast, men det är också ett praktiskt redskap. Pappsen slipper frysa om sina stackars fingrar och ölen håller sig kall och god. Alla nöjda!

Världens minsta grill

Lek med tanken att du och pappa ska resa iväg till främmande destination, vad ska ni då äta hade du tänkt? Tanken att åka så långt ifrån hemmagrillens trygga glödbädd är både förfärlig och skrämmande, så varför inte lugna hans bräckliga nerver genom att tillgodose honom med världens minsta grill som nästan ryms i byxfickan! På gallret får det plats exakt 1 korv av större modell - och vad mer kan man begära?

Gin & Tonic Badbomber

I obevakade ögonblick när huset står tomt smyger sig pappa ner i badkaret för att ha sig en mysig stund, men det är inte doften av lavendel och edelweiss som stiger med vattenångorna. Istället vill han ha något som minner honom om det goda livet - som dessa superfräsiga badbomber med en härlig arom av gin & tonic! Det är då han börjar fantisera om att skvalpa runt i en jättestor grogg och genast blir han på strålande humör! Perfekt för badande livsnjutare.

The Grillfather skärbräda

Det är kanske inte supersmart att göda fäder med ännu mer ammunition till det hölster av dåliga pappavitsar som dom redan sitter på, men vi vet ju samtidigt att det är en stor glädjekälla i deras små pappaliv. En skärbräda med texten The Grillfather kommer ALDRIG sluta underhålla, och han kommer fnissa sig till tårar varje gång han marinerar en entrecôte till perfektion - och det kan vi väl unna honom?

MM Stolgym

När pappa sitter på sitt kontor och gör sina viktiga pappasaker är det lätt att hans rastlöshet sakta smyger sig på. Vad passar då bättre än att ha ett gym monterat i stolen? Han skjuter sig ut från skrivbordet och gör några ryckiga rörelser som gynnar biceps, triceps, bröst och rygg. Träningen motsvarar en 2-9 kiloshantel per arm och träningsbok på engelska med träningstips medföljer. En stark pappa är en glad pappa!

Fotbollsmugg

Matchmorgonstund har guld i mund! Om det så är landskamp framför tv:n eller korpfotboll bakom den nedlagda macken i utkanten av stan så är det viktigt att ladda med kaffe på morgonen, och tänk vad mycket trevligare det blir om pappa dessutom får finta och dribbla en liten boll mellan hushållsost och apelsinjuice. Mål blir det om bollen rullar igenom fotbollsmuggen. GOAL!

Frostbite Zero Degrees Minikyl

Gissa tre gånger om pappy önskar sig en minikyl mest av allt. Svaret är ja, ja, ja. Han vill ha en på altanen, en på kontoret, en i garaget, en bredvid favoritfåtöljen och en i jakttornet. Du kanske inte är villig att bränna hela årslönen på minikylar, men han kan väl åtminstone få en? Han älskar ju kalla drycker och smarta förvaringar, pappsen.

Öl-portfölj

Vid första anblick ser det ut som att pappa är påväg till ett viktigt möte med portföljen proppad med hemliga dokument, och det är precis vad han vill att vi ska tro! I själva verket är han påväg ut i skogen med 6 stycken iskalla öl som han ska avnjuta på närmsta stubbe. Öl-portföljen är en perfekt present för pappor som gillar att dricka öl med stil utan att nödvändigtvis röja sina planer. Listigt, snyggt och smart!