vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
8 prylar du behöver för att överleva vintern

8 prylar du behöver för att överleva vintern

Juldammet lägger sig stilla och granen har precis blivit utdansad tillsammans med tomtar, gamla knäckpapper och avlägsna släktingar. Om du känner dig redo för vårsol och fågelsång måste vi tyvärr meddela att det fortfarande återstår några månader av beckmörker, blixthalka och köldknäppar. Vintern kan vara kämpig att ta sig igenom när julens glitter inte längre närvarar, därför har vi tagit fram en hel drös med prylar som garanterat kommer pigga upp i kylan! Allt från innemys till uteskoj - ta en titt här nedan!

Snug Rug Deluxe

Att svepa in sig i en filt är ju härligt, men tyvärr alldeles för opraktiskt! Svårt att nå snacksskålen och helt omöjligt att fippla med mobilen utan att förfrysa armarna. Lyckligtvis har vi kontaktat en forskarkår i Schweiz som har mångårig erfarenhet inom filt- och plädvetenskap. Efter mycket experimenterande blev slutresultatet Snug Rug Deluxe - superfilten som både har ärmar och fickor. Ultramys utan krångel!

Ren Snow Tube

Om snön ligger tät på marken och uppmanar till race är det din plikt att springa till närmsta dödsbranta backe och kasta dig ut! Glöm den gamla slitna åklappen eller barndomens spruckna plastpulka, alla vet att det snow tubes som gäller! Allt som är uppblåsbart går dubbelt så fort att åka på, det är sen gammalt. Den här varianten ser ut som en ren, vilket vi tycker är superfestligt! Om renen inte faller dig i smaken har vi även arga snömän och skrikrosa flamingos - vilken väljer du?

Emerio Dubbelt Våffeljärn

Det går faktiskt inte att vara utomhus HELA vintern. Vi vet inte ens om det är lagligt. Men vad ska du göra inomhus då, förutom att ha skittråkigt? Varför inte stilla hungern med en hel hög spröda frasvåfflor? Eller föredrar du kanske bubbelvåfflor? Eller den belgiska våfflan? Vi har hel drös olika järn för mysiga våffelstunder med hela familjen - och när ni ätit upp är det helt okej att springa ut till pulkabacken igen!

Champion Chokladfontän

Samla nära och kära och plocka fram grillspetten och marshmallowsarna - här ska doppas i mängder! Det här må se ut precis som fontänerna vi vanligtvis ser på gator och torg, men den här rackaren sprutar inte vatten, den smälter choklad! Doppa godis, frukt eller annan valfri grej - allt blir godare omringat av choklad. Perfekt vinteraktivitet om du frågar oss!

Burrito Filt

Är man inte som mest lik en klick tacofärs när vintern nalkas? Söndermald och bränd kan du nu äntligen burra in dig i en jättestor burritofilt för att hålla värmen när kylan bultar utanför fönstret. Den här filten är faktiskt så stor att du lätt får plats med sällskap - och det är så man gör en äkta kärlekstacos!

GadgetMonster Smart Flaska

Om du trodde att den gamla hederliga termosen slutat produktutvecklats har du fel. Framtidens termos är här - och GadgetMonster står som avsändare. Den här smarta prylen håller drycken varm upp till 12 timmar. När vätskan börjar svalna så varnar termosen dig, och du kan alltid hålla koll på exakt temperatur genom att kolla på termometern som är integrerat i locket. Laddas via medföljande USB-kabel - sånt gjorde man inte för 100 år sen!

Harry Potter Gryffindor Halsduk

Halsduk från Hogwarts - annars får det vara! Vi har kläder från alla 4 elevhem så det spelar ingen roll om du är Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw eller Hufflepuff - ingen ska behöva frysa när vargavintern klöser tag i kinderna.

Vantar för par

Att det här är våra mest kärleksfulla vantar råder det noll tvivel om. Nu är obefintlig handhållning med sin käresta ett minne blott tack vare den här dubbelvanten i värmande fleece. Låt era frusna händer mötas i det här fiffiga plagget för nykära turturduvor!