vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Back to office? Här är prylarna du vill ha på kontoret!

Back to office? Här är prylarna du vill ha på kontoret!

Semestern är över och du lunkar med tunga steg från strand och bad till kontorets karga landskap med vissen uppsyn. Då gäller det att pigga upp både sig själv och sin omgivning med roliga gadgets som tar fokus från möda, stort besvär och tråkiga arbetsuppgifter. Här är prylarna du vill leka med på kontoret i höst!

USB-driven minikyl

Bussen var sen, regnet öste ner och till råga på allt är läsken din fisljummen långt innan lunch. För att mildra den minst sagt bedrövliga morgonen kan du nu åtminstone avnjuta en kall dryck - utan att lämna kontorsstolen! Installera den här smidiga minikylen på skrivbordet och kyl så det smäller i kontorslandskapet!

Godisdispenser

Svaga arbetsinsatser kan skyllas på kaffebrist, men visste du att lågt blodsocker är minst lika hämmande för prestationsförmågan? Med den här supersmidiga och estetiskt vackra dispensern har du alltid ditt favoritgodis närvarande - håll bara handen framför rörelsesensorn och lassa in näven i gapet!

USB-driven kyl/värmeplatta

Dagen blir ju knappast bättre av att en stor klunk kallnat kaffe slungas in i käften, men det förhindrar du lätt genom att montera den här värmeplattan på armlängds avstånd från datorn. Håller kaffet varmt, men plattan har även kylfunktion som håller dina svala drycker kalla. Ett måste på skrivbordet i höst!

Enterknapp slagkudde

Jobbperiodens första mail är alltid argast, och för att verkligen svinga iväg din elektriska post med extra ilsken energi kan du nu banka på enter med full kraft - utan att datorn går sönder! Den här jättestora Enterknappen är skonsam mot näven och perfekt för dig som måste göra av med lite ilska. Banka på!

Basketkorg för papperskorg

Alla varma sommarnätter du spenderat på garageuppfarten med basketboll i hand ska precis löna sig. När du känner dig färdig med fjolårsrapporten knycklar du bara ihop den till en boll och kastar den mot basketpapperskorgen. Prickar du hörs ett öronbedövande jubel från den inbyggda högtalaren!

Långfinger solcellsfigur

Vinkla den här solcellsfiguren mot din absolut sämsta kollega. När solen går upp över bergstopparna reser sig ett välriktat långfinger mot din ärkefiende. Underhållning och hämnd när den är som bäst!

Kakmugg

Kaffe och kaka? Gärna samtidigt! Smarta prylar likt denna briljanta kakmuggen som underlättar fikandet är precis vad du behöver för att överleva kontorslivet!

USB-driven skrivbordsfläkt

När solen tittar fram kan du räkna med att din semester är förbi. Värmen dånar utanför fönstret och svettpärlorna börjar rulla från tinningen - då är den här smidiga USB-fläkten en riktig livräddare som kommer hålla dig sval framför datorn. Fläkt o’hoj!

Golfspel mini

Din semester kanske är över, men dina kollegors ledighet är fortfarande intakt. För att döda tiden effektivt på arbetsplatsen rekommenderar vi att du över din sving över kontorslandskapet - ostört såklart! Det här golfspelet i miniatyr kommer roa dig i många instämplade timmar. Fore!