vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Back to school! Här är prylarna för skolstarten

Back to school! Här är prylarna för skolstarten

Sommarlovets härliga dagar är över och det är dags att återgå till studierna. För att göra övergången från strand, bad och glass till skolbänk något mjukare gäller det att proppa ryggsäcken med roliga saker och ting! Nödvändigheter som anteckningsblock och pennor blandas med roliga sudd och fidgetprylar. Kavla upp ärmarna - det är dags att ta sig igenom ännu ett läsår!

Fidget toys

Snurra, virvla och ploppa! Det kan vara svårt att hålla koncentrationen uppe en hel lektion, så se till att packa skolväskan full av festliga fidgetleksaker som främjar fokuset. Plop it, pop it, roliga ringar och tubes - välj din favorit för att maxa skolstarten!

Pennor

För att göra pluggandet till en fest gäller det att fylla skolbänken med festliga pennor. Roliga kreationer som efterliknar giraffer, flamingos och boxande skelett är precis vad som behövs för att skoja till skoldagen. Eller varför inte satsa på en böjbar gummipenna? För dig som avskyr stela skrivdon!

Bokhållare

Fria händer för ett bekvämare liv! Den här uppblåsbara bokhållaren stödjer både böcker och surfplattor medan du lutar dig tillbaka och vilar armarna. Välj mellan drake och monster - sedan är det bara att blåsa för allt vad lungorna orkar!

Gympapåsar

Nytt skolår betyder ny gympapåse - och speciellt glad kommer du bli om du råkar älska Pokémon, Greta Gris eller Paw Patrol. Om fotboll är livet väljer du givetvis Manchester United eller Liverpool. Sedan är du redo att packa både gympaskor och handduk!

Anteckningsblock

Du har införskaffat pennan från dina drömmar, nu måste du matcha med ett lika häftigt anteckningsblock. Vi har varianter som pryds av Mumin, unicorns och självaste Spiderman! Om mjukhet är ett krav kommer du älska vår lilla ananas i plysch. Gul och bedårande!

Suddisar

Blev det fel? Ingen fara, lyckligtvis har du laddat bänken full med häftiga suddgummin i alla möjliga former. Bollar, kakor, dinosaurier och rymdgubbar - eller suddet i XXL för extra stora misstag. Helt plötsligt blev det roligt att korrigera sina snedsteg!