Hem
Populära teman till barnkalas

Populära teman till barnkalas

Nytt år, nya födelsedagar - vilket i sin tur betyder massvis med storslagna födelsedagskalas! Om du ledsnat på kalasklassikerna och vill prova något nytt har vi tagit fram en lista över våra mest populära teman när de allra minsta ska firas! Ballonger, girlanger, serpentiner - vi har rubbet! Ta en titt och låt dig inspireras!

Unicorn

Nog har vi väl alla drömt om att rida bland molnen på en kritvit enhörning? Bara därför är unicorn-temat ultimat när det kommer till barnkalas. Det är fluffigt, glittrigt och överdådigt magiskt - precis som vi gillar det! Ta en titt bland våra enastående ballonger, girlanger och engångstallrikar. Om du vill ta ett extra kliv mot ett oförglömligt kalas ska du givetvis hoppa in i vår mest uppblåsbara enhörningsdräkt och bjuda på en förtrollande show!

Unicorn

Rymdfest

Rymden är mer än bara Star Wars - men om vi ska vara ärliga är rymden mestadels Star Wars, och vem älskar inte Star Wars!? Alla vill väl gå på kalas där det bjuds på kalashattar som pryds av självaste Darth Vader, och äta tårta under ett flaggspel av Stormtroopers? Men som sagt, vi har mer än bara Star Wars om kalaset ska ha handla om rymden. Allt från hängande planeter till tårtdekorationer med astronauter och raketer! Vi har till och med galaktiska robotdräkter om födelsedagsbarnet vill klä ut sig!

Rymdfest

Harry Potter

Att Harry Potters magiska värld är populär är onekligen en underdrift. Den rundglasade trollkarlsungen är älskad världen över och ett supersäkert kort när det kommer till kalas. Kolla in våra ballonger, kalaspåsar, papperstallrikar och girlanger som alla pryds av de fyra elevhemmens sköldar. Givetvis bakar du en tårta likt den Hagrid gav Harry på 11-årsdagen!

Harry Potter

Fotboll

MÅL! Om jubilaren är en fotbollstok av rang har vi grejerna som kommer förvandla kalaslokalen till självaste Wembley Stadium! Med ljusslingor och papperstallrikar som ser exakt ut som fotbollar är det svårt att vara en dysterkvist, och kolla våra häftiga ballonger och tårtfigurer föreställandes dribblande toppspelare! Och varför inte smycka bordet med en häftig fotbollsplansduk - men se upp så att inte kalasgästerna börjar lira fotboll med chokladbollarna!

Havet

Havet är lika djupt som barnkalas är roliga, och med tema söderhavsö kan inget gå fel. Smäll upp en gigantisk väggdekoration och anordna en sockerstinn fiskedamm bland snäckskalsgirlanger, sjöhästballonger och narvaltallrikar. Vad födelsedagsbarnet har på huvudet? En gigantisk krabbhatt såklart!

Frost

Slå dig loss och fri från tråkiga barnkalas och satsa istället på en frostig tillställning bland partyhattar, girlanger, tallrikar som godkänts av allas favoritprinsessor Anna och Elsa. Och om ni ska äta magiskt goda tårtor och dricka iskall saft ska det självklart göras på en Frost-duk!