Hem
Roliga sommaraktiviteter för under 150 kronor

Roliga sommaraktiviteter för under 150 kronor

På sommaren tycker vi att det mestadels ska vara roligt - UTAN att det ska kosta skjortan. När solen värmer som mest över semesterfirare och sommarlovsbarn är det dags att utmana varandra i roliga sommaraktiviteter - här är våra favoriter för under 150 kronor!

Vattenballonger

Förvandla trädgården till ett plaskblött stridsfält med badkläder som rustning och vattenballonger som försvarsmedel. Inget slår känslan av att slunga en proppad ballong i nacken på sitt syskon som handlöst faller framåt i en kaskad av trädgårdsvatten. Här får du hela 100 ballonger för prisvärda 29 kr!

Insektslåda med förstoringsglas

Det här är sommaren då vi utforskar naturen och alla dess invånare! Med den här fiffiga insektslådan kan du göra ett litet paradis för dina kryp samtidigt som du studerar deras färg och form genom förstoringsglaset i taket. Hur många prickar har egentligen en nyckelpiga? Dags att ta reda på!

Vattenfrisbee

Att kasta frisbee är kul - men har du provat att kasta en vattenfrisbee! Den unika utformningen gör så att det skvätter vatten all världens väg, vilket gör hela aktiviteten barnsligt rolig. Mot vattenbrynet vi gå!

Pysselkit

Efter flera timmar av intensiva vattenballongskrig i den stekheta solen kan det vara skönt att dra sig undan ett tag. Att sitta i skuggan och pyssla är en utmärkt aktivitet för både stora och små som gillar att skapa med händerna. Här har vi grunderna till bra pyssel för endast 89 kronor!

Magisk Snö på Burk

Vad nu? Snö mitt i varma sommaren? Jajamän, och inte vilken snö som helst - utan magisk snö! Här behöver du bara tillsätta vatten och se hur pulvret expanderar och skapar en trovärdig snömassa. Krama till bollar och kasta på varandra - vem har inte drömt om ett tvättäkta snöbollskrig mitt i sommarlovet?

Beer Pong

Det bästa partyspelet - åtminstone om du inte kan få nog av öl! Två lag, en pingisboll och 18 muggar fyllda med livets goda. Krossa motståndet i ett klassiskt parti beer pong som pågår långt in på småtimmarna. Muggarna har du här - bärsen får du införskaffa själv!

Badring Ananas

Pool, hav eller insjö - vad du än föredrar så vet vi med säkerhet att badandet blir uppskattningsvis 100 gånger roligare med en fräsig ananas att surfa på. Blås upp och flyt genom sommaren!

Dodgeball Väst med Bollar

Förvandla dina kompisar till levande måltavlor med dessa fräsiga kardborrevästar. Sedan startar en fight om vem som kan pricka flest bollar på dina omkringspringande vänner. Oslagbart roligt en varm sommardag!

Flygdrake

En klassisk flygdrake att tämja i de ljumma sommarbrisarna! För en sommarleksak med en historia på nästan 1500 år kan väl knappast gå fel? Lika kul på stranden som i trädgården - för stora som små!

Ha en skön sommar önskar Partykungen!