vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Roliga sommaraktiviteter för under 150 kronor

Roliga sommaraktiviteter för under 150 kronor

På sommaren tycker vi att det mestadels ska vara roligt - UTAN att det ska kosta skjortan. När solen värmer som mest över semesterfirare och sommarlovsbarn är det dags att utmana varandra i roliga sommaraktiviteter - här är våra favoriter för under 150 kronor!

Vattenballonger

Förvandla trädgården till ett plaskblött stridsfält med badkläder som rustning och vattenballonger som försvarsmedel. Inget slår känslan av att slunga en proppad ballong i nacken på sitt syskon som handlöst faller framåt i en kaskad av trädgårdsvatten. Här får du hela 100 ballonger för 30 spänn!

Air Storm Sky Ripperz Slangbella

Nå nya höjder med Air Storm Sky Ripperz Slangbella. Sikta mot himlen och avfyra - rekordet sägs ligga på 76 meter rakt upp i luften! Oändligt många timmar kul väntar när raketen slungas upp mot himlavalvet!

Dart med Kardborretavla

En snällare variant av dart utan vassa och otäcka pilar! Här gäller det istället att kasta mitt i prick med liten kardborreboll, och den som lyckas samla ihop mest poäng vinner. Roligt för både stora och små!

Hoop Head Basketspel

Är du villig att offra din skalle för en omgång basket? Perfekt, då är Hoop Head något för dig! Fäst korgen på huvudet och se till att dina motståndare inte prickar - det är både utmanande och galet kul!

Splash Clown Vattenbomb

Inuti den här störtsköna potatisen bor en proppfylld vattenballong som sprängs och blöter ner någon olycklig stackare när tiden runnit ut. Bilda en ring och kasta den mellan er - och passa dig för splashet!

Vattenfrisbee

Att kasta frisbee är kul - men har du provat att kasta en vattenfrisbee! Den unika utformningen gör så att det skvätter vatten all världens väg, vilket gör hela aktiviteten barnsligt rolig. Mot vattenbrynet vi gå!

Pysselkit

Efter flera timmar av intensiva vattenballongskrig i den stekheta solen kan det vara skönt att dra sig undan ett tag. Att sitta i skuggan och pyssla är en utmärkt aktivitet för både stora och små som gillar att skapa med händerna. Här har vi grunderna till bra pyssel för endast 89 kronor!

Beer Pong

Det bästa partyspelet - åtminstone om du inte kan få nog av öl! Två lag, en pingisboll och 18 muggar fyllda med livets goda. Krossa motståndet i ett klassiskt parti beer pong som pågår långt in på småtimmarna. Muggarna har du här - bärsen får du införskaffa själv!

Ball Catcher Jumbo Set

Roliga bollspel går aldrig ur tiden, och sommaren är ju ändå bollspelens högtid? Grabba tag i varsin catcher och skjut iväg bollen och se om din motståndare lyckas fånga den. Ett fartfyllt sommarspel som enkelt kan spelas hemma ute i trädgården eller med granntanten på campingplatsen!

Dodgeball Väst med Bollar

Förvandla dina kompisar till levande måltavlor med dessa fräsiga kardborrevästar. Sedan startar en fight om vem som kan pricka flest bollar på dina omkringspringande vänner. Oslagbart roligt en varm sommardag!

Flygdrake

En klassisk flygdrake att tämja i de ljumma sommarbrisarna! För en sommarleksak med en historia på nästan 1500 år kan väl knappast gå fel? Lika kul på stranden som i trädgården - för stora som små!

Ha en skön sommar önskar Partykungen!