Hem
Temafest: Space Cowboy

Temafest: Space Cowboy

Senaste nytt: Världens befolkning festar under temat Space Cowboy i futuristiska kläder och utomjordiska frisyrer - det måste betyda att den hetaste trenden från Saturnus äntligen nått oss jordbor! Följ strömmen och bjud in vännerna till en helkväll av festligheter med kosmos i centrum - vi har allt ni behöver för ett maxat rymdparty!

Välj en astronomisk outfit

Börja med att välja en riktigt utomordentlig outfit som för tankarna till fjärran galaxer. Med skinande stövlar och glänsande kappa blir du garanterat festens starkast lysande stjärna. Vill du vara något stiligare klär du dig givetvis i silvrig Opposuit och matchar med glittriga kostymskor. Eller är det rent av alien du ska vara? Möjligheterna är oändliga i rymdens garderob!

På huvudet

För att göra din utomjordiska outfit komplett ser vi gärna att du pryder knoppen med häftiga boppers eller en självlysande frisyr - det är nämligen högsta mode i en galax långt, långt borta. Men för all del - välj gärna en tjusig cowboyhatt i hot pink dagen till ära. Det är ju ändå tema space cowboy!

Accessoarer

Som tvättäkta rymdcowboy är det viktigt att detaljerna sitter - det är alltså fritt fram att stjäla showen med enorma glasögon, silvriga alienhandskar och knallrosa pistoler. Den som vill gå den extra rymdmilen smyckar även ögonen med alienlinser och matchar med ett teleskopiskt lasersvärd. Som bäddat för succé!

Blink blink!

Förvandla hemmet och dig själv till en blinkande ljusshow med Bluetooth-styrda LED-glasögon och en Galaxy-lampa som fyller hela taket med strålande stjärnor! Med laserlampor och blinkande skosnören hamnar ni genast i yttre rymden och kan dansa på Jupiters månar. Hej då gravitation!

Dekoration

Med en backdrop föreställandes främmande galaxer i kombination med planetliknande ballonger och glittrande draperier har du med små enkla medel förvandlat ditt hem till en renodlad rymdfärja. Alla bra fester har en sak gemensam: Oförglömlig dekor (och en liten farbror från Area 51).

Små gröna gubbar från Mars

Nu när du är klädd i din galaktiska skrud och gästerna inväntas är det viktigt att du fyller hela vardagsrummet med små gröna gubbar från Mars - annars blir det helt enkelt ingen övertygande rymdfest. Införskaffa ett helt gäng som uppradade hälsar gästerna välkomna. They come in peace!