Hem
Teman Kollektioner Jubileum Siffra Guld/Vit

Jubileum Siffra Guld/Vit

Förgyll bemärkelsedagen med en strålande vacker festdukning i vitt och guld! Denna lyxiga jubileumskollektion pryds av stora gyllene siffror och förtjusande små guldstjärnor på vit botten och inkluderar både engångsartiklar, presentinslagning, partyaccessoarer, dekorationer och festtillbehör som garanterat kommer att sätta guldkant på födelsedagsfirandet.

Det finns vanliga födelsedagar och så finns det riktigt betydelsefulla milstolpar i livet som verkligen förtjänar att firas lite extra, såsom jämna bemärkelsedagar – och 18-årsdagen, så klart! Det där magiska datumet när tonåringen förvandlas från barn till vuxen över en natt är onekligen värt att markera med en stor guldstjärna i almanackan. Och när det börjar närma sig den stora dagen är det bara att kika in hos Partykungen och klicka hem allt du behöver för att ordna ett riktigt fantastiskt jubileumskalas! Här har vi samlat allt från guldskimrande siffergirlanger, stjärnbeströdda latex- och folieballonger, glittriga bordsdekorationer, sifferprydda diadem, bordslöpare och tårtljus till guldfotade champagneglas, papperstallrikar, engångsmuggar, gästböcker och exklusiva presentboxar med guldiga siffror på. Samtliga produkter i serien finns med jubileumssiffrorna: 18, 20, 30, 40, 50, 60, 70 och 80, så du kan celebrera livets alla skeden i samma eleganta stil.

När man fyller arton blir man äntligen stor på riktigt. Man blir myndig, får ta körkort, rösta och gå på krogen, men samtidigt har man hela långa vuxenlivet kvar att se fram emot. Ge 18-åringen en strålande start på framtiden och ordna en oförglömlig födelsedagsfest med personligt anpassade jubileumssiffror i glimmande guld!

Som 20-åring kan man inte längre åka på tonårsbiljett, men å andra sidan får man handla på systemet. Därmed har man också tagit det sista och avgörande steget in i vuxenvärlden – det förtjänar att firas med guld! Kanske står en bil eller resa på önskelistan. Ställ gärna fram en sifferprydd ask med sedelinkast på presentbordet så kan alla bidra med en penninggåva!

Vid trettiostrecket brukar det vippa över åt andra hållet och nu blir man istället överlycklig varje gång man ”får” visa leg på systemet. Mota bort alla begynnande 30-årskriser med ett sprudlande födelsedagsfirande i guldiga och vita toner. Och glöm inte att toppa tårtan med guldglimmande sifferljus! Att lyckas blåsa ut alla tårtljus i ett svep lär få 30-åringen att känna sig som barn på nytt!

Om du frågar 40-åringen så fyller hen tjugo, för tjugonde gången. Det ska så klart firas dubbelt upp! Fixa det ultimata 40-årspartyt med läckra guldsiffror på allt från ballonger till bordsdukning!

Femtio är en riktig guldålder som givetvis ska firas med extra pompa och ståt. Stora guldiga jubileumssiffror är ett måste på 50-årsfesten – helst på allt från engångsartiklar till dekorationer. Lägg gärna fram en sifferprydd anteckningsbok på presentbordet och låt gästerna skriva en personlig grattishälsning till jubilaren!

Vid sextio börjar pensionen hägra, men innan dess ska det firas rejält att man fortfarande är 60 år ung. Slå på stort och hylla födelsedagsbarnet med ett lyxigt guldskimrande 60-årskalas!

Precis som fint vin blir man ju bara bättre med tiden. Sjuttio är en mogen årgång med ungdomlig fräschör som verkligen förtjänar att skålas in i stil. Duka upp till ett tidlöst elegant 70-årskalas med sifferdekorerade champagneglas, matchande bordslöpare, papperstallrikar, sifferballonger och gyllene siffergirlanger!

Att bli åttio bast är sannerligen värt en gyllene hyllning. I denna mäktiga ålder är man redan stormrik på erfarenhet, men guld kan man aldrig få för mycket av. Dekorera med pampiga guldsiffror och ge 80-åringen ett riktigt storstilat jubileumsfirande!

Det är inte bara människor som fyller år. Vår snygga jubileumskollektion med siffror i guld och vitt passar lika bra till födelsedagsfesten, guldklocke-överlämningen och avtackningen som vid företagets femtioårsjubileum eller för att fira årsdagen för ett speciellt event. Oavsett om det är en person, en organisation eller en händelse som ska celebreras så kan du beställa ett komplett jubileumskit med passande guldsiffror hos Partykungen – alltid till skinande priser och med blixtsnabba leveranser!
Läs mer